Extrametál webáruház

35 éve - Élen az élben
  • Kosár: 0 termék

Vásárlás menete

Fontos tudnivaló, hogy a webáruházban látható árak csak a webáruházban vásárlásnál érvényesek, mert webáruházas kedvezmény érvényes rájuk!

Az Extrametál webáruházban az online vásárlás nagyon egyszerű, kérjük kövesse a következő lépéseket:

1. Először kattintson a nyitólapon található "Üdvözöljük kedves Vásárlónk! Ha szeretne bejelentkezni, kattintson ide." részben a "kattintson ide" linkre, vagy a kategórialista feletti szürke sávban a "Belépés" menüpontra.

2/a. Ha Ön még nem regisztrált az áruházba, akkor:
Töltse ki az Új? Kérjük adja meg a számlázi információkat alatt szereplő űrlapot (kérjük minden adatát pontosan adja meg az ellenőrző kóddal együtt, példáért kattintson ide) és a legvégén a Küldés gombbal elküldeheti regisztrációját, megjelenik az Regisztrációja sikeresen megtörtént! képernyő. Kattinson a "Tovább" gombra.

2/b. Ha Ön már regisztrált, akkor:
Jelentkezzen be a regisztrációnál megadott e-mail címével és jelszavával a bejelentkezési és regisztrációs oldal tetején (A visszatérő vásárló részben), és kattintson a "Belépés" gombra.

3. Most már szabadon válogathat a termékek között, ha kiválasztotta és kosarába tette a megvásárolni kívánt termékeket, a kosárban lévő "Fizetek" gombra kattintva a szállítási információkat adhatja meg.

4. A szállítási információknál ki tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot, majd a "Tovább" gomb megnyomásával áttekintheti a rendelésének végösszegét, amelybe már a válaszott szállítási mód ellenértéke is bele van kalkulálva. A "Tovább" gombbal eljut a rendelés végső összesítéséhez.

5. Ha az összesítésnél mindent rendben talált, a megrendelést a "Rendelés megerősítése" gombra kattintva küldheti el.

6. Ahogy elküldte nekünk a rendelés megerősítésével a rendelését, az beérkezik a központi rendszerünkbe, és 2-3 percen belül a megadott e-mail címére Rendelés visszaigazolást kap rendelési számmal ellátva.

A szállítási módokkal kapcsolatos fontos tudnivalók a szállítás és garancia menüpont alatt tekinthetők meg.

Jó böngészést és vásárlást kívánunk Önnek!

Extrametál webáruház csapata

Left Sideblock

Herbertz fekete színben

Tőr damasztmintával

Mystique Forest
Right Sideblock

Herbertz tőr barna színben

Damasztmintával

Sidebox