Élben az Élen 1983 óta 

Japán kés

A Japán késkultúra egyre jobban elterjedt az Európai konyhákban is, mind profi vendéglátóipari egységekben, mind az otthoni konyhapultokon egyaránt. A Japán kések alapvetően felépítésükben eltérő megjelenést képviselnek, ami még precízebb vágást és munkavégzést eredményez. Ezek a kések különleges vágási tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel nem csak az alkalmazott élszög kisebb az európában megszokottaknál, hanem a vékonyabb élszalag-kiképzés is a fokozott precizitást célozza. A Japán kések top gyártói azonban már nem elégszenek meg mindezekkel, hanem késeik pengéjét damasztált nemesacélokból kovácsolják, ezzel is javítva a vágási tulajdonságokat.
Vigyázat, sok a hamisítvány is, csak megbízható helyről vásároljon, nagy a kockázat, mert drágák a kések.
Ezek a kések szakszerű és folyamatos karbantartást igényelnek, de itt legtöbbször speciális fenőkövek alkalmazása is szükséges. Nagyon fontos megjegyezni, hogy csak finom vágási műveletek végezhetők velük.


38termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 199 500 Ft
Gyártó
Termék státusza