Manikűr Készlet

Az egyik legszebb (és leghasznosabb) ajándéktárgy, férfiaknak és nőknek egyaránt. Töretlen népszerűségnek örvend az elektronikai eszközök világában is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott manikűrkészletek választéka és ár-érték aránya egyedülálló a világszínvonalhoz képest, több mint 100 fajta készletet ajánlunk kedves vásárlóinknak, amelyeben mind a világ vezető gyártói, mind saját gyártásű és fejlesztésű termékeink is szerepelnek.

Magyarországon készült, saját gyártású olasz bőrtokjainkat (első osztályú Olasz import bőrárúból: vizibivaly bőr, toszkánai borjúbőr, piemonti marhabőr), amelyeket kiválló minőség és nagyon jó ár-érték arányú saját gyártású Extrasol eszközökkel töltjük meg. 

 

 

FONTOS: Használati útmutató manikűrkészleteink tartalmát illetően

Manikűrkészleteink mindegyikében található ollók (körömvágó - bőrvágó vagy kombinált ollók ) kizárólag a kézápolás eszközei. Ez azt jelenti, hogy a körömvágó ollóval normál erősségű kézkörmöt, a bőrvágó ollóval pedig normál kézköröm-ágy bőrét vághatjuk csak. A lábápolásra más eszközöket kell használni.