Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cadet Alox | Limited Edition 2020 | Aqua Blue

 Limited Edition 2020
 Aqua Blue
Cadet Alox
Cadet Alox
Cadet Alox
Cadet Alox
Cadet Alox
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
010.2601.L20
Kifutott
19 250 Ft
Nettó ár: 15 157 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Cadet Alox Limited Edition 2020 Aqua Blue zsebkés diszdobozban.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. nagy penge

 

  1. konzervnyitó

 

  1. csavarhúzó, 3 mm

 

  1. üvegnyitó

 

  1. kábelcsupaszító

 

  1. csavarhúzó, 6 mm

 

  1. körömreszelő

 

  1. körömtisztító

 

  1. kulcstartókarika

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Markolatanyag: Alox (A bizonyíték a Victorinox elkötelezettségére a tartósság, az erő és a mérnöki tervezés iránt, az Alox zsebkések utat mutatnak formailag és funkcionalitásban egyaránt. A kifúrt, dombornyomott alumínium paneleket anódos oxidációval kezelik, hogy egy további védőréteget hozzanak létre a sérülés és a korrózió megelőzése érdekében. Ezek a zsebkések a jövőnek készülnek.)

 

  • Markolathossz: 84 mm

 

  • Szélesség: 23 mm

 

  • Vastagság: 8 mm

 

  • Súly: 46 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

 

 

Alox Limited Edition 2020 Aqua Blue

 

A Victorinox bemutatja az Alox sorozat új limitált kiadását vonzó vízkék színben. A funkcionalitás és az ikonikus kialakítás okos kombinációja a svájcibicskák dicsőségének titka. A 2020-as limitált kiadás a jellegzetes Alox panelekkel sem kivétel. Ez tökéletes ajándékot jelenthet mindenkinek, beleértve a márka rajongóit és a gyűjtőket is, akik ezt a különlegességet keresik. Mindegyik darab hátoldalán gravírozott évszám van, és saját bizonyítvánnyal rendelkezik, elegáns ajándékdobozban.

 

A bordázott felületű limitált kiadású Alox svájcibicskák nagyon különleges, funkcionális és ikonikus társak. A jó fogású vonzó zsebkések évente új színben jelennek meg korlátozott darabszámban. A paneleket alumíniumból vágják, domborítják, majd eloxálással anódizálják, védőréteget létrehozva, majd a paneleket színezik. Ez az oxidréteg kemény, és kiegészítő védelmet nyújt a sérülések és a korrózió ellen.

 

A Classic, a Cadet és a Pioneer zsebkések mind vízkék színben kaphatók az Alox Limited Edition 2020 részeként.

 

  • Az 58 mm-es Classic Alox zsebkés pengével, körömreszelővel, csavarhúzóval, ollóval és kulcskarikával van felszerelve. Ez ideális társként szolgál mindennapi használatra.

 

  • A Cadet Alox, kompakt méretű, 84 mm hosszú, az Alox család „úriembere” - körömreszelővel, körömtisztítóval, nagy pengével és egyéb hasznos eszközökkel, például palacknyitóval és konzervnyitóval rendelkezik.

 

  • A Pioneer Alox egy rendkívül megbízható eszköz, amelyre a tulajdonosa mindig számíthat, bárhová is megy. A 93 mm-es modell tartalmaz egy pengét, lyukasztót, konzervnyitót (kis csavarhúzóval), üvegnyitót (csavarhúzóval és huzalcsupaszítóval) és egy kulcstartókarikát.

 

Az Alox Limited Edition 2020 csak 2020-ban kapható, de élettartamú használatra készült, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A Victorinox több, mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a magas színvonalú kések gyártásában Svájcban.

 

Az Alox Limited Edition 2020 sorozat 100%-ban svájcban készült és megvásárolható a készlet erejéig. A Victorinox garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Mindegyik termékére élettartamú garanciát vállal az esetleges anyag és gyártási hibák ellen.

 

 

 

Ajánlott tok/tokok a zsebkéshez:

 

https://extrametal.hu/termekek/zsebkes/zsebkes-tokok-es-ovtaskak/victorinox-ambassador-zsebkestarto-bortok

Videó
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!