Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Buck

Egy fiatal kanadai kovács tanítvány, akit Hoyt Buck-nek neveztek, jobb utat keresett az acél edzésére, hogy hosszabb ideig tartsa az élét. Egyedülálló megközelítése 1902-ben hozta létre az első Buck kést. Hoyt minden kést kézzel készített, kopott reszelőpengét használva nyersanyagként . A második világháború alatt nagyra értékelté kézműves munkáját. Hoyt legidősebb fia, Al a csendes-óceáni északnyugatról San Diego-ba költözött, miután befejezte a haditengerészetet egy évtizeddel korábban. Hoyt és felesége, Daisy 1945-ben költöztek Al és fiatal családjával, és H.H. Buck and Son nevű üzletet alapítottak.
Apja halála után Al tartotta az újonnan kialakuló egyéni késtevékenységet 1961-ben a Buck Knives, Inc. beágyazásáig. Al bemutatta a fiát, Chuckot aki még fiatal volt a késüzletben, és Chuck és felesége, Lori, mindketten részt vett a vállalat beindításakor. 1964-ben a késipar forradalmasította a 110-es modell összecsukható vadászkés bevezetését, így a Buck Knives vezető szerepet töltött be a területen. Az a pozíció, amit ma is büszkén tartanak.
Chuck sok éven át dolgozott elnök-vezérigazgató-helyettesként a cégben, mielőtt 1999-ben átadta volna a fiának, CJ-nek a vezetést. Chuck a Bizottság aktív elnöke maradt egészen 2015-ig. Lori most az igazgatótanácsban dolgozik, és aktívan részt vesz a Buck promóciós rendezvényeken az Egyesült Államokban, folytatva Chuck örökségét.
CJ, a negyedik generációs családtag, aki a Buck Knives-t vezeti, és a jelenlegi vezérigazgató, igazgató és elnök, 1978-ban kezdett a cégnél a gyártósoron. "Több, mint egy évszázada segítünk az embereknek abban, hogy megbízható és hiteles, élezett termékekkel éljenek. Mivel a saját nevünk a késen van, a minőség, a fókusz és a részletekre való figyelem nagyon személyes."
Hoyt és Al Buck találékonysága a céget a térképre helyezte. A folyamatos elkötelezettségük az innovatív új termékek kifejlesztésére egyre javult a harmadik és negyedik generációs Buck családtagok idején, amelyek Buckot a mára sikeres gyártóvá tették. Őszintén szólva ez az, amit ügyfeleik várnak a Buck-tól.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft