Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Merkur Solingen

Kettős élen az isteni tökéletességért.

Ha a klasszikus dupla élű biztonsági borotváról van szó, biztosan a Merkur az első, ami az eszedbe juthat. A Dovo 1996-ban vette át a szintén Solingen városában működő manufaktúrát. A borotvakészülékeiről híres Merkur-t 1896-ban Emil Hermes alapította. Mivel Hermes néven már létezett finomacél gyár, így a céget Hermész görög isten római megfelelőjére átkeresztelve, Merkur néven jegyezték be.
Már a legelőször gyártott borotvakészülékeken is volt egy biztonsági fül, ahova a pengét lehetett illeszteni, ami először nem sokban különbözött a borotvakések pengéjétől, - ám rendszeresen élezni kellett. Később fejlesztették ki a dupla élű eldobható Merkur pengét, melyet egyszerűen és olcsón cserélni lehet.
A Dovo a Merkur cég legnagyobb ügyfele volt: a Merkur márkajegyeket és a termékek gyártását változtatás nélkül integrálták a Dovo alá.

 

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a Dovo Stahlwaren GmbH-nak 2020. október 1-jétől új tulajdonosa lett. Az új tulajdonos a Dovo korábbi termékösszetételét radikálisan megváltoztatta: a manikűr, a pedikűr, a fodrászolló, stb. profilok szinte teljes egészében kikerültek az elérhető választékből. Megértésüket köszönjük.


55termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 150 Ft - 135 000 Ft
Termék státusza