Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Borotvakés

A több évszázados múlttal rendelkező legendás borotvakés napjainkban igazi sztár termékként került elő a felejtés homályából. Sokan a férfiasság egyik jellemző értékmérőjét látják benne. Használata látszólag egyszerű, de az igazi sikerhez rögös út és sok véráldozat vezet. Ugyanakkor amit hátrahagy, az szuper érzés, és 3 napig nem kell borotválkozni.

A borotvakések klasszikus anyaga egy kiváló minőségű, rendkívül keményre (58-62 rockwell) edzett szénacél, amely alkalmas különlegesen vékony élszalag kialakítására, ami az utánozhatatlan borotválkozás élményét hozza. Ezek a szénacélok nem rozsdamentesek, de könnyen karbantarthatók. Előnyük a maximális éltartás. 

A 20. század második felében megjelentek a rozsdamentes pengék is, amelyek kezelése egyszerűbb, de éltartásuk szerényebb, mint a szénacéloké.

Mindkét késpenge esetében kiemelten fontos a rendszeres és szakszerű fenés (fenőszíjjal, vagy speciális fenőkővel), amely néhány egyszerű és megtanulható mozdulatból áll. Választékunkban a kedvező árú saját márkás (Extrasol) szénacélból készült borotvakések mellett a DOVO csúcskategória széles termékskálájából lehet csemegézni. Tanulásra nagyon megfelelnek az Extrasol borotvakések is. A régi szabály szerint a kifogástalan borotválkozáshoz legalább kettő borotvakésre van szükség ahhoz, hogy minden használat után az egyik kés 48 órát pihenhessen, mely idő alatt az élszalag regenerálódik.


39termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 240 000 Ft
Gyártó
Termék státusza