Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Kaizen Green Canvas Micarta

Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Kaizen Green Canvas Micarta
Gyártó
Böker Plus
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
4101BO391
Kifutott
39 500 Ft
Nettó ár: 31 102 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Böker Plus Kaizen Green Canvas Micarta zsebkés fekete D2 pengével és zöld vászonmicarta markolattal.

 

Tulajdonságok:

 • Pengeanyag: D2 acél, fekete felülettel
 • Pengehossz: 7,9 cm
 • Pengevastagság: 2 mm
 • Markolatanyag: zöld vászonmicarta
 • Markolathossz: 10,1 cm
 • Teljes hossz: 18 cm
 • Súly: 44 g
 • Nyitás: flipper
 • Zár: keresztzár
 • Zsinórfurat
 • Övcsipesz

 

További gyártói információk:

A népszerű Böker Plus Kaizen ebben a változatban is meggyőző, melyet olívzöld vászonmicartából készült, enyhén kontúrozott markolatpanelekkel szállítanak, míg a penge és az övcsipesz fekete bevonatot kapott. A bronzszínű zsinórfurat és a tengelycsavar körüli gyűrű további vizuális hangsúlyokat ad. Az így létrejövő színkontraszt a régmúlt felfedező expedíciók viszontagságaira emlékeztet. A japán kaizen kifejezés a kai (változás) és a zen (jobbra) szótagokból tevődik össze, és a folyamatos fejlődésre való törekvést írja le. A tökéletesség átmeneti jelenséggé válik, és csupán köztes cél a folyamatos változás folyamatában.

Elegáns úri késként a Boker Plus Kaizen elkapja a kor szellemét, és ügyes részletmegoldásokkal győz meg. A szerénységet, mint az igazi nagyság jelét tökéletesen megtestesíti a minimalista flipper, amely vizuálisan szinte egybeolvad a karcsú késsel, és a jimpingnek (hüvelykujjtámasz) köszönhetően mégis rendkívül funkcionális. A golyóscsapágyazott D2 penge sztoikus nyugalommal végzi a mindennapi vágási feladatokat, és a megbízható keresztzár segítségével mindig visszatalál a középpontjába. A dekoratív tengelycsavar a Gentleman's Folder vizuális kiindulópontja, mint a forma és a funkció változásának szimbóluma, és a markolat végén található egyenes zsinórfuratba vezet. A texturált micarta markolat kényelmesen fekszik a kézben, és egy praktikus mélyen ülű övcsipesszel (jobb oldali hegy fent hordmód) és egy kiváló minőségű nylon tokkal van ellátva a tároláshoz.

 

Böker PlusA közismert nemzetközi tervezőkkel szoros együttműködésben fejlesztettük ki és teszteltük modern stílusú megjelenéssel rendelkező általános használati késeket és elegáns zsebkéseket, valamint professzionális felhasználók számára készült funkcionális és segédkéseket. A Böker Plus kések funkcióik és kialakításuk szempontjából innovatívak, és garantáltan praktikusak mindennapi használatra. A koncepció, a tervezés és a konstrukció Solingenben zajlik, a késeket Európában, a USA-ben és Ázsiában gyártják.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!