Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

Dömösi Zöld Forgatag 2021

2021.09.10 00:00
Dömösi Zöld Forgatag 2021

Dömösi Zöld Forgatag 2021.09.18. - Extrametál sátorral, fafaragási programmal és sok-sok meglepetés ajándékal a gyermekeknek, a szülőknek pedig érdekes szakmai katalógusokkal készülünk olyan márkáinkból, zsebkésekből és egyéb praktikus kiegészítő termékekből, amelyeket a kültéri programokhoz és kirándulásokhoz szívesen ajánlunk .

 

Találkozzunk idén is a Dunakanyarban! Természetismereti játékok, közös kirándulás, vízparti program, íjászat, kézműves foglalkozások, vásár és sok más program vár ingyenes családi napunkon.

 

A látogatók játékos formában ismerkedhetnek meg a térség élővilágával, különleges természeti értékeivel. Az egésznapos programon állatbemutató, zenés gyerekfoglalkozás, utazó barlang, halas bemutató a Duna-parton, e-bike, íjászat, kézműves és természetismereti foglalkozások, állatsimogató és Cincér-piac várja az érdeklődőket. A nap során a mozogni vágyóknak szakvezetéssel egybeközött túrázást szervezünk (kicsiknek a Duna-partra, nagyoknak a Rám-szakadékba).

Az idei évi rendezvényünkhöz a Dömösi Prépostság is csatlakozotott. Délelőtt gyerekprogrammal, a rendezvény időtartama alatt pedig óránként induló tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket.