Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

Összehasonlító tesztünkben négy kategóriába foglaltuk manikűrollóinkat, hogy szaküzleteinkben a megszokott minőségű tanácsadás rendszerét lefordítsuk webshopunkra is.

Igényes és értékálló ajándéksorozatunk első és kiemelkedően fontos tagja, minden szépen megterített asztal alapdarabja.
A spanyol vadásztőrök mestere, a Muela szemetgyönyörködtető eszközöket hoz a világra. Több terméke is az Extrametálnál vásárlóink kedvencévé érett az évek alatt.
Szakácsok Világnapja 2021 – Így tehetünk mi magunk az élhetőbb jövőért
Német konyhakések vagy japán konyhakések? Melyik a jobb? Professzionális összehasonlító tesztünkből ez most kiderül!
Minőség, tisztaság kompromisszumok nélkül 1947 óta. Természetesen aktív prémium összetevők, organikusak, ahol csak lehetséges. Kizárólag a fenntartható termesztésből származó teljesen tiszta növényi olajok. Nincsenek ásványi olajok, parabének vagy agresszív összetevők. Vegánbarát, állati összetevők nélkül, és állatokon tesztelés nélkül. Bőr- és környezetbarát.
A mostani időszakban sokunk jelentős mennyiségű időt tölt otthon, a manikűrös-pedikűrös szakemberek többsége sem dolgozik, így most magunknak kell otthon megoldani, hogy körünk ápolt és egészséges legyen. Az Extrametálnál található eszközökkel mindez gyerekjáték lesz. Ha még nincs otthon erre a célra megfelelő, kiváló minőségű eszköze, itt az ideje beszerezni. Ezzel a cikkel próbálunk Önöknek a választásban segíteni.
Ebben az összehasonlító teszben, négy kategóriába foglaltuk manikűr termékeinket, hogy szaküzleteinkben a megszokott minőségű tanácsadás rendszerét lefordítsuk webshopunkra is.
Örömmel jelentjük be, hogy elkészült StayWild bemutató videója a Victorinox Outdoor Master Mic L és egy Ranger Grip 55 főszereplésével!
MI AZ A MOVEMBER? Egy ausztrál kezdeményezés alapján a férfiak egy teljes hónapra félreteszik a borotvát és világszerte megnövesztik bajszukat. E tevékenységükkel hívják fel a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe kell nézniük az egyik legelterjedtebb férfibetegséggel, a prosztatarákkal.
Örömmel értesítjük a tradicionális borotválkozás szerelmeseit, hogy az Extrametál Cégcsoport a nagysikerű Balatoni Szappan hivatalos forgalmazójává vált. Így szeretnénk hozzájárulni a környezet- és egészségkímélő, kézműves termék elterjedéséhez. A megújult csomagolású szappanok elérhetővé válnak szaküzleteinkben az ország 20 pontján és webáruházainkban is megtalálhatóak. Néhány szóban igyekszünk bemutatni a terméket, annak készítőjének szavaival!
A Wüsthof Magyarország Széll Tamás, Michelin-csillagos séf "Penge ételek" című workshopján járt, amely a GastroArt-Electrolux élménykonyha szervezésében került megrendezésre. A mesterszakács workshopjának témája a vágástechnikák bemutatása volt, szemléltette miként kell helyesen bánni professzionális konyhakésekkel, hogy igazán kihasználtá váljanak az azokban rejlő lehetőségek. A rendezvényen Wüsthof késeket használtak a résztvevők.
A Wüsthof német, solingeni manufaktúra 1814 óta foglalkozik késkészítéssel. Kiváló minőség, kiemelkedő teljesítmény és folyamatos fejlesztés a vállalkozásunk következetes témái, így lehet termelésünk a maga nemében a legfejlettebb. Ma már több mint 80 országban képviseltetjük magunkat.
Idén is részt veszünk a Beauty Forum szépségipari szakkiállításán és vásárán a Lurdy házban, október 25-26! Szakmai előadások, beszélgetések, bemutatók és minőségi termékek prezentációja! Vegyen részt és látogasson meg minket az Extrametál standjánál!
Ismerkedjen meg a 2019-es Super Tinker Winter Magic Special Edition zsebkéssel! A Victorinox különleges, limitált példányszámban gyártott zsebkése, kiváló ünnepi ajándékötlet! Egyszerre jellemezi divat, a forma és a funkcionalitás.
Arra ügyeljünk különösen, hogy a borotvapamacs sörtéjének és markolatának találkozásánál ne maradjon semmilyen szappanmaradvány!
Már nagy mennyiségben, logózva is megrendelhetitek kedvenc termékeiteket, ha ellátogattok újonnan megnyílt céges és reklámajándékra specializálódott nagyker webáruházunkba! Itt többek között Victorinox zsebkések és táskák széles választéka vár Rátok, de szépségápolási és utazási eszközöket is találhattok. A nettó eurós árak minimum 50 darab terméknél érvényesek, melyek személyre szabásához számos logózási technológia közül választhattok; minderről bővebb információ áll rendelkezésre a honlapon. Nézzetek körül: extragift.hu! :)
A GastroArt élménykonyha és Széll Tamás ezúttal a helyes vágástechnikák és késfelhasználás világába mutat nekünk betekintést. Különleges gyakorlati vágástechnikai kurzusunk, ahol nem csak arra kapnak választ a résztvevők, hogy mit, mivel, hogyan vágunk, aprítunk, darabolunk, hanem végre arra is, hogy ezt miért tesszük, és mire használjuk a gyakorlatban! Vadonatúj, háztartásokban használható minőségi Wüsthof, Victorinox, Opinel, valamint Icel kései és kiegészítő termékei jelentik majd a biztos alapot különleges ajánlatunkban! Széll Tamás személye pedig a garanciát, hogy mindez a megszokott magas színvonalon, ugyanakkor közérthető és elsajátítható formában kerül átadásra. Még pár szabad hely van! Ne maradjon le!
A kézműves mozgalom, a városi kultúra szerves részévé vált. Kézműves sör, borbély üzletek és kisiparosok - a modern emberben a tradició iránti vágyat ébresztik fel. A WÜSTHOF Crafter termékcsalád, ebbe a hullámba illeszkedik, ezeket az igényeket elégíti ki. Egyesíti a klasszikus kialakítást, a robusztus anyagokat, a kellemes érzést és a biztonságos kezelhetőséget.
Az EPICURE innovatív főzési eszköz, amely ötvözi a japán kés hatékonyságát és könnyűségét a német minőséggel és pontossággal.
Ismét nagy esemény részesei lehettek termékeink, a GastroArt-Electrolux élménykonyha szervezésében megvalósuló 'Kamrai Kincsei' workshopon vehettünk részt, ahol Széll Tamás Michelin csillagos séf, ezúttal a befőzés titkaiba avatta be az érdeklődőket.
Elhoztuk Magyarországra a marokkói Azbane manufaktúra termékeit. A nagy múltú afrikai gyártó alkalmazkodott a modern kor borotválkozási igényeihez, de termékeiben a tradíciók ugyanúgy teret kapnak - termékeinek alapanyaga a marokkói argánolaj, mely több száz éve alapja az észak-afrikai tradícionális borotválkozási és szépségápolási kultúrának.
Megérkeztek az idei év limitált Victorinox Classic kiadásai!
Bemutatkozik a Fox Knives - az Extrametál képviseletében! Körülbelül 40 évvel ezelőtt Oreste Frati megalapította a Fox Coltellerie-t, amely ma már Fox Knives néven ismert. 1977 óta családi vállalkozásként működik, mégis az egyik világvezető a kések piacán.
Extrametál Cégcsoportunk idén is nagyméretű szigetstanddal várta szeretettel a Vásárlókat és Érdeklődőket a Fehova szakkiállításon a Hungexpon
Európa legnagyobb reklámajándék expo-ján jártunk - PSI Düsseldorf
Milyen újdonságokkal vár az idei FeHoVa kiállítás?
Legyen az egy igazán különleges ajándék kiemelt partnereid számára, vagy a céges karácsonyi rendezvények legújabb sztárja, a Netflorista kínálatában biztosan megtalálod azt, ami emlékezetessé teszi az ünneplést.
Precíz eszközök, tökéletes dizájn: a HEXAGON sorozatot a Mühle a híres berlini dizájnerrel, Mark Braunnal együttműködve alkotta meg.
Volt már róla szó, miért fontosak a céges ajándékok. Nézzük most meg, pontosan milyen típusú ajándékkal érhetjük el a kívánt hatást. Ehhez tudnunk kell, milyen céllal adjuk, és milyen benyomást szeretnénk elérni vele. Ezért ajándékot mindig az eredményre gondolva válasszunk.

2018. november 9-től a DOVO és Merkur Solingen, Mühle, Robert Klaas és Extrasol hagyományos borotválkozási eszközeit legújabb webáruházunkban, a borotvalkozas.hu-n is megtaláljátok!

A tradicionális borotválkozás köztudatba való visszatérése kifejezetten pozitívnak mondható. Miért?

A Mühle 1945 óta gyártja a klasszikus borotválkozás professzionális eszközeit, kiegészítőit és kozmetikumait.

A tradicionális német gyártó, a Merkur Solingen történelme 1912-es alapításától napjainkig.
Ebben a szakmai rövidfilmben a Dovo Solingen tradicionális manufaktúra hagyományos borotvakéseinek gyártási folyamataiba nyerhetünk bepillantást 10 percben.
A tradicionális borotválkozás fellendülésével a cserélhető pengés biztonsági borotvákat sokan cserélik a hosszan tartó hagyományos borotvakésekre. Milyen is pontosan ez az eszköz, honnan származik, és hogy került újra köztudatba?

A timsó egy természetes, a föld mélyében keletkező és onnan bányászott ásványi só, amit az ókori egyiptomiak óta, több, mint négyezer éve alkalmaznak gyógyító tulajdonságai miatt.

A shavette speciális szegmense a borotváknak. Nevezhetjük eldobható pengés borotvakésnek is, amire kinézetre hasonlít, ám se nem kés, se nem biztonsági borotva.
A borotvapamacs tartó legfontosabb funkciója, hogy kényelmesen fogható legyen és a köteget stabilan tartsa. Szinte mindenki másképpen tartja és használja a pamacsot: van, aki arcon habosít és van, aki edényben képzi a habot és utána viszi fel az arcára.
A kötegeknek alapvetően két típusát különböztetjük meg. Ezek a formák gyakran esztétikai különbségek, illetve a gyártási technológiából adódnak, de mindegyik más jellemzővel bír.
A borotvapamacs két részből áll: köteg és nyél. A köteg (knot) készülhet állati szőrből, mint vaddisznósörte, borzszőr és lószőr, de szintetikus szőrből is (az Extrametálnál borz, sörte és szintetikus szőrből készült borotvapamacsokat találhattok).
Felmerülhet a kérdés: minek borotvapamacs, ha vannak kezeink? A válasz pedig mindig: rengeteg okból.
Extrasol manikűrkészleteink különböző típusú festett és mintázott bőrből készült tokkal rendelhetők. Számos bőr típus van, amit többféle termékhez használnak – manikűrtokjainkat magyar kisiparos műhelyben állítják elő olasz marha-, sevró- és borjúbőr, valamint marhavelúr használatával. Egy kézzel készített terméknél nincs jobb, főleg, ha valamit személyesen nekünk gyártanak és egyedinek számít a többi tömeggyártott dolog közt.
Kínálatunkban szereplő promóciós ajándéktárgyak mindegyikére tehető saját vállalati logó, embléma. Különböző féle nyomásokat vállalunk: UV nyomást, műgyantás matrica, hímzés, szitanyomás, lézergravírozás; mindegyiknél 2 hetes szállítási idővel. Nézzük most ezen eljárások részletesebb bemutatását!
Valószínűleg mindenki átérzi az ajándékcsomagolás örömét/borzalmát. Ha céges ajándékot adunk mindenképpen a legjobb benyomásra szeretnénk törekedni, ennek pedig bizony a csomagolásnál kell kezdődnie.
Volt már róla szó, miért fontosak a céges ajándékok. Nézzük most meg, pontosan milyen típusú ajándékkal érhetjük el a kívánt hatást. Ehhez tudnunk kell, milyen céllal adjuk és, milyen benyomást szeretnénk elérni vele. Ezért ajándékot mindig az eredményre gondolva válasszunk.
Számos módja van az ügyfelekkel való sikeres kapcsolattartásnak: a céges ajándék nagyszerű alkalom arra, hogy megmutassuk, értékeljük ügyfeleinket és remek eszköz, hogy kapcsolatainkat hosszú távon erősítsük. Viszont, ne álljunk meg a logózott tollak és egérpadok soránál: többet is tehetünk a fenntartható ügyfélkapcsolatokért.
Mindenki emlékszik, mikor gyerekként a mogyorófa vessző karddá változott a kezében, vagy a kerti sütésekre, ahol jól megrakott nyársakról kenyérre csöpögtetett. Nem kellett más, mint egy jól kifaragott faág.
A világon sok gyártó állít elő Laguiole késeket,de csak egy olyan van mint a francia Laguiole en Aubrac cég, akik kézi manufaktúrában készítenek Aveyron-ban, délnyugat-Franciaországban késeket.
Victorinox zsebkés borászati szakembereknek és borkedvelő társainknak
A Duna-Ipoly Nemzeti Park főszervezésével, szeptember 9-én tartottuk rendezvényünket 900 család részvételével.

Vágódeszkáink nem csak szépek, hasznosak és higiénikusak, de szintén elemi részét képzik az ételkészítés alapjának.