Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

EPICURE széria: Elegancia és tökéletes precizitás

2019.08.30 00:00
EPICURE széria: Elegancia és tökéletes precizitás
Az EPICURE innovatív főzési eszköz, amely ötvözi a japán kés hatékonyságát és könnyűségét a német minőséggel és pontossággal.

Az EPICURE innovatív főzési eszköz, amely ötvözi a japán kés hatékonyságát és könnyedségét a német minőséggel és pontossággal.

Ilyen módon új típusú kést képvisel az összes főzési stílus számára, és úttörő szabványokat határoz meg az alak, a funkcionalitás és a teljesítmény szempontjából. Az elegáns geometria biztosítja az EPICURE kések kiegyensúlyozott súlyeloszlását, ami kényelmesebbé teszi az egyes modellek használatát. A markolat organikus kialakítása bármilyen kézméretű felhasználónak tökéletes tapadást biztosít az agilis munka elvégzéséhez.

Ugyanakkor az újonnan kialakított veret/ujjvédő a tágabb pengeforma kiindulási pontja. Ez azt jelenti, hogy nagyobb nyomást lehet gyakorolni az ételek darabolásakor, és biztosítja az optimális irányítást a pontos és biztonságos daraboláshoz.

A termékcsalád markolata természetes papír kompozit anyagból készül - a fenntarthatóság jegyében -, ugyanolyan kellemesen melegnek érződik, mint a fa és ugyanolyan robusztus és higiénikus, mint a szintetikus anyagok.