Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

MOVEMBER - tudatosság és szakállápolás!

2019.11.14 00:00
MOVEMBER - tudatosság és szakállápolás!
MI AZ A MOVEMBER? Egy ausztrál kezdeményezés alapján a férfiak egy teljes hónapra félreteszik a borotvát és világszerte megnövesztik bajszukat. E tevékenységükkel hívják fel a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe kell nézniük az egyik legelterjedtebb férfibetegséggel, a prosztatarákkal.

"MI AZ A MOVEMBER?

Egy ausztrál kezdeményezés alapján a férfiak egy teljes hónapra félreteszik a borotvát és világszerte megnövesztik bajszukat. E tevékenységükkel hívják fel a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe kell nézniük az egyik legelterjedtebb férfibetegséggel, a prosztatarákkal.

Az Ausztráliából indult Movember mozgalom célja, hogy világos üzenetet küldjön az erősebbik nem képviselőinek, ne hanyagolják el saját egészségüket, figyeljenek oda a problémákra, rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon. A bajusz egy „kitűző”, melyet büszkén visel gazdája, ahogy a mellrák kampány támogatói a rózsaszín szalagot hordják a szívük felett. A mozgalommal az évek során több mint 174 millió dollár adományt tudtak gyűjteni a résztvevők.

Magyarországon 2009-ben indítottuk útjára a hazai Movembert, amely néhány év alatt sikeresen elérte, hogy ma már egyre többen tudják, milyen célt szolgál a „bajuszos” kampány."

mentsmanust.hu

 

A Borotvalkozas.hu kínálatával igyekszik hozzájárulni ennek a világraszóló kampánynak a sikeréhez. Noha egész évben abban vagyunk érdekeltek, hogy minél többen, a lehető legminőségibb tradícionális eszközökkel borotválkozzanak, ebben a kiemelt hónapban a megnövekedett arcszőrzetek karbantartására nyújtunk Önöknek alternatívát. Fontos, hogy ha komolyabb arcszőrzet növesztésére kerül sor, oda kell figyelni annak hiigéniai és esztétikai karbantartására.. Noha ez bagatell lehet, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a szakáll mennyivel eltérőbb gondoskodást igényel, mint például a haj vagy a bajusz. Sok múlhat rajta, hogy ebben a rövid próbaidőszakban milyen eszközökkel ápolja szőrzetét, hiszen ezen múlhat, hogy egy életre megszereti vagy épp elutasítja a szakáll viseletét.

Marokkói partnerünk, az Azbane manufaktúra termékei argánolajjal, méhviasszal, gyógynövényekkel és karakteres illatanyagokkal (dohány, feketebors, levendula), tesznek az arcszőrzet egészségesen és frissen tartásáért. Nomeg 50 éves tapasztalatukkal a szakállápoló termékek gyártásában.