Cikkek
Penge Ételek Workshop - Széll Tamás | GastroArt | Extrametál
A GastroArt élménykonyha és Széll Tamás ezúttal a helyes vágástechnikák és késfelhasználás világába mutat nekünk betekintést. Különleges gyakorlati vágástechnikai kurzusunk, ahol nem csak arra kapnak választ a résztvevők, hogy mit, mivel, hogyan vágunk, aprítunk, darabolunk, hanem végre arra is, hogy ezt miért tesszük, és mire használjuk a gyakorlatban! Vadonatúj, háztartásokban használható minőségi Wüsthof, Victorinox, Opinel, valamint Icel kései és kiegészítő termékei jelentik majd a biztos alapot különleges ajánlatunkban! Széll Tamás személye pedig a garanciát, hogy mindez a megszokott magas színvonalon, ugyanakkor közérthető és elsajátítható formában kerül átadásra.
Még pár szabad hely van! Ne maradjon le!
A GastroArt élménykonyha és Széll Tamás ezúttal a helyes vágástechnikák és késfelhasználás világába mutat nekünk betekintést.
Különleges gyakorlati vágástechnikai kurzusunk, ahol nem csak arra kapnak választ a résztvevők, hogy mit, mivel, hogyan vágunk, aprítunk, darabolunk, hanem végre arra is, hogy ezt miért tesszük, és mire használjuk a gyakorlatban! Vadonatúj minőségi Wüsthof, Victorinox, Opinel, valamint Icel kései és kiegészítő termékei jelentik majd a biztos alapot különleges ajánlatunkban! Széll Tamás személye pedig a garanciát, hogy mindez a megszokott magas színvonalon, ugyanakkor közérthető és elsajátítható formában kerül átadásra.
Még pár szabad hely van! Ne maradjon le!