Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

TOP 10 EDC

2022.09.02 00:00
TOP 10 EDC

olvasási idő: 4-5 perc


Jelen válogatásunkban szerepeltetjük legnépszerűbb mindennapos viselethez ideális zsebkéseinket. A listában szereplő termékek kipróbált modellek, stabil szervizháttérrel és hivatalos magyar Extrametál garanciával.

 

Több info a termékekről a képekre kattintva!

 


I. TOP “budget” kategória

 

1. Herbertz Solingen Zsebkés AISI 420 Szürke 210612

2. Herbertz Solingen TOP-Collection Egykezes Zsebkés AISI 440 Flipper G-10 Fekete

 


II. TOP középkategóriás zsebkések

 

1. Ganzo G720-BK Zsebkés 440C Fekete G-10

2. Ganzo Firebird FH11-CF Zsebkés D2 Carbon Fiber

A Ganzo a 15-20 ezer forint körüli zsebkéseket új szintre emeli. Itt is szuper ár-érték arány, meglepően jó minőségű anyagok az ázsiai gyártás kiemelkedő példányai.

Karbonszálas markolatpanel, keresztzár, D2 ipari acél-ötvözetű penge.

III. TOP felsőkategóriás zsebkések

 

1. Cold Steel Storm Cloud

A Cold Steel Storm Cloud jelenleg a legnépszerűbb terméke a világhírű taktikai késeket és tőröket gyártó amerikai cégnek. Komoly felépítése és teljesítménye ellenére sokak közkedvelt EDC-jévé vált az évek alatt. 

 

2. SOG Terminus XR LTE Carbon Graphite

Taktikai késeink egyik legjobbja az SOG Terminus széria különleges szép modellje az XR LTE szénszálas markolattal és grafitszürke CPM-S35VN pengével. Pengehossza 7,49 cm, így teljesen ideális viselet lehet a mindennapokra. 

Különlegessége a nagyon magas minőség, kiemelkedő teljesítmény (erős zárszerkezet, brutál kemény penge és egy tökéletes nyitásmechanizmus) és a tény, hogy ultrakönnyű mindezek ellenére.

 

3. Spyderco Delica 4 FRN Black PlainEdge

Ha EDC-kről beszélünk, szimplán nem mehetünk el a Spyderco Delica 4 mellett. VG-10-ből készült 7,3 cm hosszú penge és egy nagyon stabil hátsózár. Lassan 20 éve forgalmazzuk a Delica modelleket, több ezer termék eladása után méltán állíthatjuk, hogy ez a termék egy igazán kipróbált és nagyon megbízható EDC. Ezzel nem lehet mellényúlni.

 

IV. TOP luxus zsebkések

 

1. FOX Radius M390 Titán

A FOX maniagoi olasz késmanufaktúra 2020-as Red Dot díjas terméke Denis Simonutti olasz késkészítő mestertől a Radius. Ez a Radius modell a legkedveltebb az összes közül és személyes kedvencünk is ellenállhatatlan megjelenése miatt. A szolidan fényes titán felületek és az M390-es penge találkozása az olasz kivitelezés non plus ultrája. Élőben érdemes megnézni a terméket, mert a képeken nem jön át mindaz, ami ezt a zsebkést igazán különlegessé teszi.

2. Böker Leopard-Damascus III 42

Ha már luxuskategóriáról beszélünk, a solingeni Böker gyár Leopard damast szériája nem maradhat le a listáról. A zsebkésszéria a legigényesebb Extrametál vásárlók kedvence, kicsit több, mint 15 éve. Az erősen limitált zsebkés különlegessége anyagában rejlik: a második világháborús Leopard harckocsik lövegcsövéből feldolgozott 300 rétegből kovácsolt hajtogatott acélból készült zsebkések valódi gyűjtői értéket képviselnek. Másodkézen is komoly piacuk van a termékeknek, egyes limitált darabjainkat nem ritka, hogy jóval magasabb áron lehet fellelni a használtpiacon, mint annak az eredeti előjegyzési listaára.

 

3. FOX Radius Damascus Limited


A FOX Radius széria “ékszere” az FX-550DCFR. Az olasz extravagancia legmagasabb szintje. Sok vásárlónk csak ékszerként tekint erre a termékre, meg kell hagyni, teljesen jogosan. 

Ez a mindennapi viseletre tervezett zsebkés a férfi megfelelője egy Cartier JUSTE UN CLOU-nak vagy egy Rolex Lady Datejust-nak.

 

Ha az egyik termék felkeltette az érdeklődését, tekintse meg előzetes egyeztetést követően 20 üzletünk egyikében, vagy informálódjon róla ügyfelszolgálatunkon keresztül (TikTok, Facebook, Instagram, telefon, email).