Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

Vágástechnikai kurzus 10.27.

2022.09.16 00:00
Vágástechnikai kurzus 10.27.

 

Konyhai kurzussorozatunk a nyár elteltével újra kezdetét vette. Ezúttal megtanultuk a legfontosabb szeletelési- és hámozási technikákat és ezeket minden egyes résztvevő jól be is gyakorolhatta mesterszakácsunk felügyeletével. 

A foglalkozás végén szó esett a kések helyes karbantartásáról és élezéséről, illetve fenéséről is.

A jó hangulatú rendezvénysorozat tovább folytatódik, jelentkezéshez a lent megjelenített terméket (vágástechnikai kurzus) szükséges kosárba adni és kifizetni. 

 

A kurzus ára a továbbiakban is 100%-ban levásárolható, minden 20 000 forint feletti vásárlás esetén tudjuk ezt érvényesíteni a helyszínen. 

 

Helyszín: ETELE Plaza Extrametál üzlet

Időpont: 2022 november 27. vasárnap

 

Tematika:

- konyhai kések biztonságos használata, alapok
- élszalag megőrzése és felmérése; honnan tudjuk, hogy éles-e a késünk, mi számít élesnek és mi nem - vágódeszka jelentősége - vágódeszkák német vs. japán késeknél
- szeletelési technikák a gyakorlatban: Batonnet, Julienne, Brunoise, kiskocka és egyéb felhasználások. Milyen előnyt jelentenek ezek ízben és textúrában ételünkben?
- élezés, fenés, vizes fenőkövek jelentősége és élkarbantartó eszközök összehasonlítása