Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

9873 | Classic Ikon | Lépcsős Késbox | 9 Részes

 Classic Ikon
 Lépcsős Késbox
 9 Részes
Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
021090370901
390 500 Ft
Nettó ár: 307 480 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Classic Ikon Késbox kőrisfából, lépcsős, 9 részes, fekete.

 

Tulajdonságok:

 • Pengeanyag: lézerélezett, egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt HRC 58 keménységű penge
 • Markolat: szegecselt, szintetikus
 • A késblokk anyaga: fekete kőrisfa
 • Méret: 33,4 x 32,2 x 14,5 cm
 • Súly: 4,33 kg

 

Tartalma:

 1. 4020 Classic Ikon Hámozókés 7 cm
 2. 408609 Classic Ikon Zöldségkés 9 cm
 3. 4126 Classic Ikon Kolbászkés 14 cm
 4. 450616 Classic Ikon Szeletelőkés 16 cm
 5. 416623 Classic Ikon Kenyérvágókés duplafogazott 23 cm
 6. 4176 Classic Ikon Santoku bordázott 17 cm
 7. 459620 Classic Ikon Szakácskés 20 cm
 8. 441416 Classic Ikon Húsvilla 16 cm
 9. 4468 Classic Ikon Fenőacél kőr 26 cm
 10. 7253 Késbox lépcsős köris fekete üres

 

További gyártói információk:

Professzionális kovácsolt Classic Ikon sorozatbeli lépcsős késbox, 7 késsel, húsvillával és fenőacéllal. Kitűnően kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt és kifejlesztett. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak, illetve otthoni használatra is kiváló eszköz.

 

Wüsthof Classic Ikon sorozatExtrém pontosság tökéletes ergonómiával. Fekete és elegáns. Agilis és robusztus. A Classic Ikon sorozat a tökéletes ergonómiát, kiváló egyensúlyt és végtelenül éles pengét ötvöz, időtálló kialakítással. A fenés előtt minden egyes pengét a Wüsthof által szabadalmaztatott PEtec-eljárással lézer segítségével éleznek. Ezáltal a legjobb élszög biztosítja a lehető legjobb vágási élességet. Az 58 HRC keménységű, egyetlen darabból kovácsolt rozsdamentes X50CrMoV15 acélpenge végigér a markolatban, rendkívül éles, és nagyon hosszú ideig az is marad. A különleges kivitelezés megkönnyíti a vágást, a szeletelést, aprítást és az adagolást. Speciális formájuknak köszönhetően a kések jól kiegyensúlyozottak és ergonómikus markolatuk kényelmesen fogható. A markolatpanelek speciális szintetikus anyagból készülnek, és tartósan triplán szegecseltek, illesztés nélkül, így teljesen higiénikusak és könnyen kezelhetők. A markolatvéget lézergravírozott Wüsthof logó díszíti. Ajánlott a mindennapos, erőfeszítés nélküli konyhai használatra házi szakácsoknak és profi szakácsoknak egyaránt. Mi több: a Classic Ikon a Német Nemzeti Kulináris Csapat által használt eszköz.A Wüsthof Classic Ikon sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.

 • Kettős tartógeometria - Egyensúly és ergonómia - a kettős baknival ellátott speciális geometria biztosítja a kiegyensúlyozott kezelhetőséget. A kés tehát jól illeszkedik a kézbe, és garantálja az egyenletes vágást.
 • Félbakni - A kés vékonyabb tartókonstrukciójának köszönhetően kisebb súlyú. Ez lehetővé teszi az energiatakarékos munkát. Ezenkívül a kialakítás lehetővé teszi a teljes penge használatát és újraélesítését.
 • Hullámos él - A belülről kialakított hullámos él tiszta vágást eredményez, és nagy gyümölcsök, zöldségek vagy sültek számára alkalmas. A széles, hosszú pengével kiválóan alkalmas kenyérhez és süteményekhez.
 • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. Hosszabb ideig marad éles, kevesebb erőfeszítés vágáskor. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.
 • Hámozókés - A praktikus kés rövid, ívelt vágóéllel különösen jól használható a kerek gyümölcsök és zöldségek hámozására és tisztítására. Az értékes vitaminok érintetlenül maradnak a precíziós pengének köszönhetően, amely csökkenti az élelmiszer-pazarlást.
 • Nakiri - Ez a kés kivételesen vékony, ázsiai stílusú pengével van ellátva, és rendkívül éles, 20°-os élszöggel. A bordázat biztosítja, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!