Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Balatoni Szappan

"Balatonkeresztúr a Balaton nyugati részén, Fonyód és Keszthely között található község, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park területén, közvetlenül a Balaton napsütötte déli partján. Családi manufaktúránk itt található. Történetünk 2008-ban kezdődött, amikor érzékeny bőrű gyermekeinknek kellett jól és kíméletesen tisztító mosakodószert találnunk. A textíliákat is bőrbarát mosószerekkel -mosódióval és mosószódával- kezdtük mosni.

Hasonló problémával küzdő ismerőseink megelégedéssel használták szappanjainkat. A fokozódó igény magával hozta, hogy a gyártáshoz és a forgalmazáshoz szükséges feltételeket megteremtsük.

Célunk a környezetvédelem és a bőrünk egészsége, ez késztet bennünket arra, hogy minél jobb minőségű, tisztító és ápoló hatású szappanokat készítsünk, környezettudatos módon. Alapanyagainkat magunk termeljük, vagy ellenőrzött forrásból származnak, illetve helyi termelőktől szerezzük be. Pálmaolajat kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható termelésből származó helyről vásárolunk – jövőbeli célunk a pálmaolaj teljes elhagyása a receptúrákból.

Kis tételben gyártunk. Minden munkafolyamatot mi végzünk, ez a garancia arra, hogy a kézműves jelleg és a minőség állandósága biztosított legyen.

A tervezést, a fejlesztést, a gyártást és a csomagolást magunk végezzük. Szakmai támogatást kapunk néhány kiváló szakembertől:  egy kémikus, egy gyógyszerész és egy biológus segít nekünk, hogy minőségi kozmetikumot gyárthassunk

A szappan felhasználási módját figyelembe véve, többféle készítési módot alkalmazunk. Ismereteinket, tapasztalatainkat folyamatosan bővítjük."


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft