Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Extro Cosmesi

Settimo Torinese városa Olaszországban, Piemont tartományban található, nem messze Torinótól. Az Extro Cosmesi manufaktúránál a hagyományok nem csak a múltat, hanem a jelent és a jövőt is jelképezik egyben.
A kezdetben kizárólag parfümkészítéssel foglalkozó Donato Ciniello által megálmodott borotvakrémek, after shave EDT-k (Eau de toilette), after shave lotion-ok, borotvapamacsok, szakállolajok és egyéb borotválkozási kiegészítők a mai napig manufakturális körülmények között készülnek helyben és a legmagasabb igényeket is kielégítik. Finom, hagyományos és egyben modern, határozottan férfias illatok, kiváló minőség és elegancia jellemzi az Extro termékeit.
Különlegességük pedig, hogy mindegyik krém, after shave kiváló minőségű, kellemes állagú és nagyon jó illatú, borotválkozás után valóban úgy érezzük, hogy felfrissülünk és törődünk magunkkal, a bőrünkkel. A kellemes illatok pedig hosszú órákig érezhetők, nem tolakodóan, mégis határozott frissességet biztosítva megjelenésünknek.
Fontos megemlíteni, hogy a nagy kiszerelésű termékek (borotvakrémek 150 ml, after shave EDT 100 ml) hosszú hónapokra biztosítják a borotválkozás kellékeit. Minden Extro termék üvegedényben vagy adagolóval ellátott üvegben kerül forgalomba, így a termékek minősége hosszabb idő után is változatlan marad.
Büszkék vagyunk arra, hogy ezek a csodás termékek már webáruházunkban és néhány Extrametál üzletünkben is elérhetők.
Próbálják ki őket, nem fognak csalódni!

 

"Néhány lépésre Torinótól a hagyomány nem a múlt, hanem a jelen és a jövő. Mindez egy fantasztikus szalonban, egy fodrászbutikban, amely klasszikus és elegáns. Ha szeretsz vigyázni magadra, ne hagyd ki Donato Ciniello, a parfümművészet zsenijének sztratoszférikus termékeinek megvásárlását!"


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft