Herbertz Solingen

A C. Jul. Herbertz cég közel 150 éves vállalati történelemmel rendelkezik, nagy hagyománya van a vágóeszközök gyártásában és forgalmazásában. 1868-ban Carl Julius Herbertz alapította a céget a solingeni úgynevetett Klingerstand-ban / A Kések Városa /, amely ma már komoly hírnevet szerzett a német határokon túl is.

Az ötödik generációban a családi vállalkozás most Thomas Venjakob ügyvezető igazgató közreműködésével és a tulajdonos Ulrich Hartkopf vezetésével folytatódik.

A nagypapa egy élező mester és késkészítő volt; azonban az apja, Klaus Hartkopf volt a mai virágzó cég alapítója. Ő építette újra a lerombolt gyárat a II. Világháború után, amelynek hatására folyamatosan növekedett az ügyfélkör, és megnyerte az első nagyobb ügyfeleket is Dél-Németországban, majd az összes többi területen a német és más európai országokban.

Ma, alig elképzelhető, hogy az 1940-es évek végén meglátogatta az ügyfeleket motorkerékpárral – mert nem volt pénz egy autóra.

Ulrich Hartkopf, most a Herbertz egyedüli tulajdonosa.

A mottó szerint: "Nincs semmi, ami nem javítható" Herbertz különös hangsúlyt fektet a minőségre és a kiegészítő szolgáltatásokra.

Emellett a népszerű saját márkás Herbertz termékek bevezetése illetve a világhírű késmárkák forgalamzása: Buck, Gerber, Cold Steel, Opinel, Nieto, Light, EKA, Martiini, Fox, Stanley és a Puma

 

A folyamatos termék bővítések és fejlesztéseknek köszönhetően a  C. Julius Herbertz cég mára Európa egyik vezető vállalatává vált a sport, outdoor, szabadidő, a vadászat és gyűjtő kések profiljában.

 

Egy speciális szolgáltatás, amelyet a C.Julius Herbertz kínál, az ingyenes Messerclub katalógust , amelyben az Kés-Barátok számára széleskörű információt nyújt az új termék trendekről és az innovációkról.