Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Remington

"Vadászok és lövészek generációi bíztak a legendás Remington lőszerekben a muskétáktól napjainkig. Az Arkansas állambeli Lonoke-ban amerikai munkások által töltött, úttörő sport- és vadászlövedékek széles választéka azt ígéri, hogy minden alkalommal, amikor meghúzzák a ravaszt, elvégzik a munkát. A Remington lőszereknél mindazokért vagyunk itt, akik töltényt töltenek kézifegyverükbe, puskájukba vagy sörétes puskájukba.

Mi már 1816 óta itt vagyunk. A Remington és Amerika együtt harcolt és nyert háborúkat, milliók asztalára tett ételt, és számtalan generációt hozott össze a lőtéren és a terepen. Büszkék vagyunk minden egyes lövedékre, amely a gyárunkban gördül le a gyártósorról. A lőszerekre, az innovációra és a minőségre összpontosítva új lendületet adunk vállalatunknak, hogy Ön továbbra is megbízhasson márkánkban és termékeinkben - mindezt úgy, hogy közben hűek maradunk a Remington legendás örökségéhez és amerikai ikonként való tekintélyéhez.

Üdvözöljük a Remington új korszakában."

 

"Lonoke, Arkansas - 2022. január 18. - A Remington bejelentette, hogy a Remington kések ikonikus sorozata újjászületett. A Remington-rajongók, sportolók, késrajongók és gyűjtők mindenhol újra megtalálhatják a Remington evőeszközök széles választékát, amelyek a jól ismert Big Green márkajelzést és minőséget mutatják be. Az új és átfogó választék hamarosan megvásárolható lesz Amerika-szerte az üzletekben, valamint a www.remington.com oldalon.

"Nagyon sokan nőttünk fel egy-két Remington késsel a zsebünkben" - mondta Danny Evans, a Remington tartozékokért felelős igazgatója. "Az, hogy a Remington késeket visszahozzuk a következő generáció számára, a Remington név és történelem egy ilyen ikonikus részét képviseli."

A Remington négy fő késsorozatot vezet be, mindegyik sorozat zsebkés, összecsukható és fix pengéjű késváltozatokat tartalmaz. A Woodland Series, a Backwoods Series, a Hunter Series és a Guide Series jellegzetes dizájnnal és minőségi kézműves munkával párosul.

Ezen kívül a kezdeti késkészlet tartalmazza a kézzel készített USA-beli Bullet Knife-ot, egy Everyday-Carry vagy EDC késkészletet, egy Sportsmen's Series sorozatot számos, a szabadtéri életmódhoz tökéletes késválasztékkal, valamint a Remington kollekció művészeti alkotásait és vadászjeleneteket tartalmazó gyűjtői ón ajándékkészleteket."


1termék 11
Szűrés
Termék státusza