Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Tramontina

A brazil Tramontina gyárat 1911-ben Valentin Tramontina alapította, ám akkor csupán egy vasmalom volt a Carlos Barbosa városkában, valahol Rio Grande do Sul államban. Mára egy 8000 főt foglalkoztató, 18.000 különböző terméket gyártó nagyvállalttá nőtte ki magát, melynek képviseletét 120 országban megtalálhatjuk.

A márka hírneve az innováción, dizájnon, technológián és az emebri erőn alapul, melyek segítségével teljesül a cég víziója: különböző országokban és kultúrákban, különböző időben és alkalmakkor értéket adni a fogyasztónak. Az előállítási foylamatoktól kezdődően a stratégiai operációig, a Tramontina minden tevékenysége a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokkal és szociális felelősségvállalással áll összehangban. A vállalt e különleges törődése meglátszik a kulturális örökségek védelmében és a közös jóhoz való hozzájárulásban.

Több mint 100 évvel később, Tramontina öröksége tovább él a Tramontina márkában, termékeiben, értékeiben, munkakörnyezetében és mindenek felett a vállalti helyek napi tevékenységében. Az eredmény minden statisztikát felülmúl: a gyönyörűen jól végzett munka öröme.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft