Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Rytmo Borotvakészlet | Gillette Mach3 | Black Fibre Pamacs | Állvány | Fekete

Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23S21M226M3
34 900 Ft
Nettó ár: 27 480 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Mühle Rytmo Borotvakészlet Gillette Mach3 borotvával, Black Fibre pamaccsal, borotvaállvánnyal, fekete műgyanta nyéllel.

 

Tartalma:

  • Gillette Mach3 borotva fekete műgyanta nyéllel
  • Black Fibre pamacs fekete műgyanta talppal (gyűrű: 21 mm)
  • Borotvaállvány, krómozott fém

 

További gyártói információk:

Egy globális bestseller: A Gillette Mach3 és Mach3 Turbo a világ legelterjedtebb borotválkozási rendszerei közé tartozik. Három egymásra helyezett penge garantálja a hatékony borotválkozást. A bőrvédők a szakállszőrzetet is pontosan eltalálják, míg a kenőcsík csökkenti a bőr irritációját. A pengék mindenhol kaphatók a kiskereskedésekben. A Mühle a Gillette Trusted Partnereként kizárólag Gillette eredeti alkatrészeket használ. A kiváló minőségű műgyanta kiváló minőségű szintetikus anyag, amelynek felületét külön feldolgozzák és finomítják. Az anyag ideális az exkluzív kiegészítők és íróeszközök számára, mivel lehetővé teszi a modern és klasszikus minták széles spektrumát számtalan vonzó színben. Kezdetben az ecset- és borotvanyelek esztétikus alapformáit tömör rudakból esztergálják ki. Ezután minden egyes munkadarabot több menetben políroznak, hogy a felület különleges csillogást kapjon. Ez a megmunkálási módszer kellemes tapintást kölcsönöz a modelleknek, és hosszú évekre biztosítja szépségüket. Innovatív a jövőbe: sötét színével, puhaságával és minőségével ez a műszál a fenntartható válasz korunk kérdéseire. A Black Fibre hasonlít a természetes borzszőrre, de strapabíróbb és tartósabb, ugyanakkor a hegyénél kissé puhább, mint a természetes anyag. A Mühle manufaktúra saját innovációjának köszönhetően különösen krémes borotvahabot lehet vele készíteni. A tisztításhoz és szárításhoz szükséges erőkifejtés jelentősen kisebb.  

Mühle Rytmo sorozat

A dizájn mint nyilatkozat: A Rytmo minimalista, kúpos formája tudatos esztétikai kontrasztban áll a krómozott talp markáns vonalaival. Az eredmény egy olyan sorozat, amely a kiváló minőségű fekete gyanta és a kiváló minőségű benzines gyanta, valamint a hőkezelt kőrisfából készült pamacsok és borotvák variációiban ragadja meg a tekintetet. A Rytmo sorozat tartója megbízható védelmet nyújt a karcolások ellen egy kifinomult részlettel, nevezetesen egy műanyag betéttel, amely összekapcsolódik a fémmel, és kesztyűként illeszkedik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!