Élben az Élen 1983 óta 

Rytmo Borotvakészlet | Gillette Mach3 | Pure Borzszőr Pamacs | Állvány | Fekete

Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23S81H226M3
34 900 Ft
Nettó ár: 27 480 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Mühle Rytmo Borotvakészlet Gillette Mach3 borotvával, Pure Borzszőr pamaccsal, borotvaállvánnyal, fekete műgyanta nyéllel.

 

Tartalma:

  • Gillette Mach3 borotva fekete műgyanta nyéllel
  • Pure Borzszőr pamacs fekete műgyanta talppal (gyűrű: 21 mm)
  • Borotvaállvány, krómozott fém

 

További gyártói információk:

Egy globális bestseller: A Gillette Mach3 és Mach3 Turbo a világ legelterjedtebb borotválkozási rendszerei közé tartozik. Három egymásra helyezett penge garantálja a hatékony borotválkozást. A bőrvédők a szakállszőrzetet is pontosan eltalálják, míg a kenőcsík csökkenti a bőr irritációját. A pengék mindenhol kaphatók a kiskereskedésekben. A Mühle a Gillette Trusted Partnereként kizárólag Gillette eredeti alkatrészeket használ. A kiváló minőségű műgyanta kiváló minőségű szintetikus anyag, amelynek felületét külön feldolgozzák és finomítják. Az anyag ideális az exkluzív kiegészítők és íróeszközök számára, mivel lehetővé teszi a modern és klasszikus minták széles spektrumát számtalan vonzó színben. Kezdetben az ecset- és borotvanyelek esztétikus alapformáit tömör rudakból esztergálják ki. Ezután minden egyes munkadarabot több menetben políroznak, hogy a felület különleges csillogást kapjon. Ez a megmunkálási módszer kellemes tapintást kölcsönöz a modelleknek, és hosszú évekre biztosítja szépségüket.

Nedves borotválkozás és arcmasszázs egyben? Ez a tiszta borzszőrnek köszönhetően lehetséges. Ez a borotvapamacs a kapu az Erz-hegységből származó borotválkozási kultúra világába. A barnásszürkétől a feketéig terjedő sötétebb színű természetes anyag rendkívül robusztus minőségét tükrözi. A szőr erősebb, mint az ezüstszőr és a finom borzszőr, ugyanakkor puhább és sokkal rugalmasabb, mint a sörte anyag. A pamacsfejet géppel gyártják, és a Mühle manufaktúra magas színvonalú szabványainak megfelelően dolgozzák fel.

Mühle Rytmo sorozat

A dizájn mint nyilatkozat: A Rytmo minimalista, kúpos formája tudatos esztétikai kontrasztban áll a krómozott talp markáns vonalaival. Az eredmény egy olyan sorozat, amely a kiváló minőségű fekete gyanta és a kiváló minőségű benzines gyanta, valamint a hőkezelt kőrisfából készült pamacsok és borotvák variációiban ragadja meg a tekintetet. A Rytmo sorozat tartója megbízható védelmet nyújt a karcolások ellen egy kifinomult részlettel, nevezetesen egy műanyag betéttel, amely összekapcsolódik a fémmel, és kesztyűként illeszkedik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!