Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Stylo Gillette Fusion Borotválkozó Készlet | Silvertip Fibre Pamacs | Tujafa Markolat

 Silvertip Fibre Pamacs
 Tujafa Markolat
Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23S31H71F
89 990 Ft
Nettó ár: 70 858 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Háromrészes Mühle Gillette Fusion borotválkozási szett a Stylo sorozatból. A Mühle a Gillette-el együttműködve alkotta meg 5 pengés borotvakészülékét, hiszen a Gillette Fusion pengék mindenhol a világon könnyen hozzáférhetők.

Tartalma:

  • Közepes méretű - 21 mm körgyűrűs - silvertip fibre szintetikus borotvapamacs tujafa markolattal
  • Gillette Fusion pengével kompatibilis 5 pengés borotvakészülék, tujafa nyéllel
  • Krómozott rozsadmentes acél állvány

Méretek: 100 mm x 135 mm

Súly: 342 gr

Alapanyagok

Arany barna, pirosas, olykor élénk vagy tompa színeivel a berber tuját vagy szandarak fát a világ legértékesebb és leggyönyörűbb fájának tartják. Az ágakat kézzel választják ki és csak azokat használják fel, melyek a legszebb mintákat mutatják. A kikészítési folyamatokkal a fát vízállóvá teszik, polírozzák és talpazatát krómozott szegélybe foglalják.

A magas minőségű szintetikus sörte - Silvertip Fibre - a Mühle saját fejlesztése, mely első a világon. Olyan szintetikusan előállított sörtét biztosítanak, mely egyenértékű kvalitásokkal bír a silvertip borz értékes természetes szőrével. A Silvertip Fibre a végeken kiemelten puha, de középrészen erősebb tartású a természetes szőrnél. Ezáltal kellemes, gyengéd érzést biztosít a bőrnek, ugyanakkor erőteljes habképzése is megmarad. Mindennapi használatnál a szintetikus sörte kevésbé érzékeny a természetes szőrnél, gyorsabban szárad és ellenállóbb a borotválkozási krémekkel és szappanokkal szemben.

A Silvertip Fibre előállítása környezetkímélő, a felhasznált anyag teljesen vegán.

 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!