Élben az Élen 1983 óta 

Vivo Borotvakészlet | Gillette Mach3 | Pure Borzszőr Pamacs | Tálka | Állvány | Szilvafa

Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23S81H331SM3
37 900 Ft
Nettó ár: 29 843 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Mühle Vivo Borotvakészlet Gillette Mach3 borotvával, Pure Borzszőr pamaccsal, borotvaállvánnyal, szappanozó tálkával, szilvafa nyéllel.

 

Tartalma:

  • Gillette Mach3 borotva szilvafa nyéllel
  • Pure Borzszőr pamacs szilvafa talppal (gyűrű: 21 mm)
  • Szappanozó tálka, krómozott fém (8,5 x 3,5 cm)
  • Borotvaállvány, krómozott fém

 

További gyártói információk:

Egy globális bestseller: A Gillette Mach3 és Mach3 Turbo a világ legelterjedtebb borotválkozási rendszerei közé tartozik. Három egymásra helyezett penge garantálja a hatékony borotválkozást. A bőrvédők a szakállszőrzetet is pontosan eltalálják, míg a kenőcsík csökkenti a bőr irritációját. A pengék mindenhol kaphatók a kiskereskedésekben. A Mühle a Gillette Trusted Partnereként kizárólag Gillette eredeti alkatrészeket használ. A tervezők, esztergályosok és fafaragók már régóta felfedezték a szilvafa faanyagát. Az anyagot íróeszközökhöz, bútorokhoz és hangszerekhez használják. Gyűjteményünkbe érdekes színezése és élénk mintázata miatt vettük fel. További fenntartható előnye, hogy ez egy őshonos fa, amely egyszerre kemény és robusztus. A fa víz elleni védelme érdekében a felületeket még egyszer olajjal zárják le. Az így keletkező lágy csillogás szándékos és rendkívül vonzó mellékhatás. Nedves borotválkozás és arcmasszázs egyben? Ez a tiszta borzszőrnek köszönhetően lehetséges. Ez a borotvapamacs a kapu az Erz-hegységből származó borotválkozási kultúra világába. A barnásszürkétől a feketéig terjedő sötétebb színű természetes anyag rendkívül robusztus minőségét tükrözi. A szőr erősebb, mint az ezüstszőr és a finom borzszőr, ugyanakkor puhább és sokkal rugalmasabb, mint a sörte anyag. A pamacsfejet géppel gyártják, és a Mühle manufaktúra magas színvonalú szabványainak megfelelően dolgozzák fel.

 

Mühle Vivo sorozat

A klasszikus forma újragondolása. A Vivo sorozat a borotvapamacs eredeti formájának kortárs aktualizálása. A nyelek az archetipikus, gömbölyded görbületet mutatják. A magasfényű krómból készült, fordítottan ívelt talp a hagyományos borotválkozási kultúra emlékeit idézi, miközben biztonságos illeszkedést garantál a speciálisan kifejlesztett, műanyag betéttel ellátott tartóban. A Mühle ezt az újonnan értelmezett klasszikust kiváló minőségű műgyantából és szilvafából készíti.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!