Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

 Urban Farmer
7410 | Urban Farmer | Szerszámkosár
80 630 Ft
Nettó ár: 63 488 Ft

7410 | Urban Farmer | Szerszámkosár

Gyártó
Wüsthof
Cikkszám
022095275301
80 630 Ft
Nettó ár: 63 488 Ft

Átvételi lehetőségek:

 • Extrametál üzletben történő átvétel
 • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
 • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
 • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
 • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Wüsthof Urban Farmer Szerszámkosár, üres

 

Tulajdonságok:

 • Anyaga: bükkfa, rozsdamentes acél
 • Méretek: 37,5 x 13,5 x 17,5 cm
 • Súly: 2,67 kg

 

További gyártói információk:

Az Urban Farmer sorozat része a bükkfából és rozsdamentes acélból készült dekoratív szerszámkosár is.Ez a gyönyörű kerti eszközkészlet nem csak ideális tárolási forma; segítségével a sorozat kései könnyedén szállíthatók.A Szerszámkosár ideális és vonzó ajándékként is szolgálhat.Szerszámkosár, legfeljebb 4 kés számára.A Urban Farmer ötvözi a rusztikus kézműves szerszámok természetes szépségét a kés legmagasabb pontosságú technológiájával, a legújabb anyagokkal és technikákkal.Fenntarthatóan termesztett és hőkezelt bükkfából készül, a fogója rendkívül robusztus és vízálló.Csúszásmentes, biztonságos fogású.Kiválóan alkalmas betakarításra és kertészkedésre.

 

Wüsthof Urban Farmer sorozat

Termesztés. Elkészítés. Evés.Az Urban Farmer késsorozat városi kertészek számára, és mindenkinek, aki ilyenné válik.Az étel elkészítése nem a vágódeszkán, hanem a mezőn és a kiskertben kezdődik, ahol a frissen betakarított gyümölcsök és zöldségek érlelődnek az idő múlásával. A lakosság több, mint fele már nem vidéken él, hanem városokban. A legtöbb nagyvárosban ritka a műveletlen földterület. A városi lakosok alternatívája a városi gazdálkodás. A földeket erkélyeken, tetőkertekben vagy a külvárosban lévő kis telkeken lelkesen művelik, vetik és betakarítják. Az új Wüsthof késsorozat, az Urban Farmer kifejezi ezt az életmódot. Az ebben a sorozatban található kések változatosak. Az egyedi sorozat kései végigkísérik a friss termékek útját a termesztésétől a betakarításon és az előkészítésen át az elfogyasztásig. A városban élő emberek számára, akiknek igénye van a friss ételekre, az otthoni kertészetre és a természetes, egészséges táplálkozásra.

VágásA megfelelő kés minden feladathoz.Az Urban Farmer kések beltéri és kültéri célokra is felhasználhatók: a metszőkés és a machete zöldségek és fűszernövények termesztésére és betakarítására. A metszőkés, amelynek végén feltűnő görbe ív van, alkalmas gyümölcs és apró zöldség betakarítására, előkészítésére és hámozására. A fogazott és a sima él kombinációjával kialakított nagy teljesítményű machete az optimális eszköz nagy zöldségek vagy egész salátafejek betakarításához, darabolásához. Az elkészítéshez kenyérkés, szeletelő, Santoku és két különböző méretű séfkés található. Az elkészítést a fogyasztás követi, amelyre ott a zöldségkés és a négy darabos steakkés.

Időjárásálló, fenntartható és tartós.A sorozat késeinek lenyűgöző, egyedi előnyeik vannak. Az éles penge lézervágott, különleges, magas széntartalmú rozsdamentes, 56 HRC keménységű acélötvözet. A kések tartós éllel rendelkeznek, rugalmasak és könnyen újrafenhetők. A hőkezelt bükkfából készült ergonómikus markolat rendkívül robusztus és kényelmes. Fenntarthatóan termesztett, kiváló minőségű bükkfából készül, a bevonat nélküli markolat hőkezelt a tartósság és a vízállóság érdekében. A penge és a markolat közötti ujjvédő (bakni) csúszásmentes, lágy tapintású speciális műanyagból (TPE) készül, amely biztonságos fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít nedves időben is.

 • Markolat - A füstölt bükkből készült markolat természetes textúrájú, sima tapintással jutalmazza a felhasználót.
 • Csúszásmentes ujjvédő - Mindig tartsa szilárdan a kést - a csúszásmentes bakni nagy teljesítményű, speciális szintetikus anyagból készül. Ily módon teljesen biztonságos tapadást kínál, még nedves kézzel is.
 • Fogazott él - A robusztus fogazott éllel rendelkező kések a paradicsomot szépen vágják - és ugyanez vonatkozik a legtöbb zöldségfélére, kemény héjú lágy gyümölcsre, vagy kenyérre, tekercsre és pácolt kolbászra.
 • Metszőkés - A hegy jellegzetes görbületével ez az egyedülálló pengeforma kiválóan alkalmas gyümölcsök és kisebb zöldségek betakarítására, előkészítésére és hámozására.
 • Machete - Nagy zöldségek és teljes salátafejek betakarítása, darabolása - az erős machete a kertben a legjobb eszköz, a fogazott és a sima éllel kombinálva kiválóan alkalmas konyhai előkészítésre is, pl. káposzta vagy tök.

TárolásAz új Urban Farmer szerszámkosár.Az Urban Farmer sorozat része a bükkfából és rozsdamentes acélból készült dekoratív szerszámkosár is. Ez a gyönyörű kerti eszközkészlet nem csak ideális tárolási forma; a sorozat kései könnyedén szállíthatók. A Szerszámkosár ideális és vonzó ajándékként is szolgálhat.

Mosogatógép használata nem javasolt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!