Manikűrkészlet

Az egyik legszebb (és leghasznosabb) ajándéktárgy, férfiaknak és nőknek egyaránt. Töretlen népszerűségnek örvend az elektronikai eszközök világában is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott manikűrkészletek választéka és ár-érték aránya egyedülálló a világszínvonalhoz képest, több mint 100 fajta készletet ajánlunk kedves vásárlóinknak, amelyeben mind a világ vezető gyártói, mind saját gyártású és fejlesztésű termékeink is szerepelnek.

Magyarországon készült, saját gyártású olasz bőrtokjainkat (első osztályú olasz import bőráruból: vizibivaly bőr, toszkánai borjúbőr, piemonti marhabőr), amelyeket kiváló minőség és nagyon jó ár-érték arányú saját gyártású Extrasol eszközökkel töltjük meg. 

 

 

FONTOS: Használati útmutató manikűrkészleteink tartalmát illetően

Manikűrkészleteink mindegyikében található ollók (körömvágó - bőrvágó vagy kombinált ollók ) kizárólag a kézápolás eszközei. Ez azt jelenti, hogy a körömvágó ollóval normál erősségű kézkörmöt, a bőrvágó ollóval pedig normál kézköröm-ágy bőrét vághatjuk csak. A lábápolásra más eszközöket kell használni.

 

 

 

Legnépszerűbb termékeink