Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Junior Scout Lightweight Anniversary 150

Junior Scout Lightweight Anniversary 150
Junior Scout Lightweight Anniversary 150
Junior Scout Lightweight Anniversary 150
Gyártó
Böker
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
41115119
62 890 Ft
Nettó ár: 49 520 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Böker Junior Scout Lightweight Anniversary 150 zsebkés nyírfa berakásos G-10 markolattal.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengeanyag: N690 rozsdamentes acél

 

  • Pengehossz: 7 cm

 

  • Pengevastagság: 3 mm

 

  • Markolatanyag: G-10, stabilizált göndör nyírfa (Curly Birch Wood)

 

  • Markolathossz: 9 cm

 

  • Teljes hossz: 16 cm

 

  • Súly: 52 g

 

  • Nyitás: körömvájat

 

  • Zár: hátsózár

 

  • Zsinórfurat

 

 

 

További gyártói információk:Természetesen a 150. évfordulónkat széleskörű különkiadással is ünnepeljük, amely a Böker története során kiválasztott modellek alapján készül. Ezen gondosan kiválasztott modellek mindegyike fontos része a történelemnek, így bizonyos értelemben a választás a vállalati történelemünket reprezentálja a Böker minden korai késétől, a sportkéstől az újabb modellekig, mint például a Cub. Ezekben a modellekben barna stabilizált göndör nyírfa található. A tipikus göndör nyír mintázata és a fa gazdag színe nagyon jól megy az új penge kiviteléhez, amely a lakk és a szatinálás különleges kombinációja, amelyet mi először használunk. Ezenkívül a pengék kéttónusú maratással vannak ellátva, a történelmi Böker fa aranyba maratva. Erőteljes kontrasztot és elegáns megjelenést biztosítva, a felirat mély fekete színű. A klasszikus Scout, közepes méretben, egy újonnan kifejlesztett CNC-mart G-10 markolattal, amely a maximális szilárdságot garantálja a minimális súly és a kiváló hordozhatóság mellett. Az N690 rozsdamentes acél pengét hátsózár rögzíti.

 

Kézzel készült Solingenben, szigorúan 150 darabra korlátozva világszerte. Minden példánynak egyedi sorozatszáma van, és eredetiségi tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet egy speciális évfordulós dobozba csomagolnak.

 

 

 

Böker Manufaktur SolingenA világhírű fa szimbólummal rendelkező híres késeket 1869 óta kézzel gyártják Solingenben, a pengék városában. Az alapítás óta egyetlen kés sem hagyta el gyárunkat e minőségi pecsét nélkül. A Böker Baumwerks hosszú történetét eseménydús idők jellemzik. De egy dolog ugyanaz maradt több, mint 150 év alatt: szenvedélyünk és lelkesedésünk a rendkívüli kések iránt. A Böker Kés Manufaktúra Solingen globális innovációs vezetővé vált, és a legnagyobb a sportkések, általános használati kések és gyűjtőkések terén Európában.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!