Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

 Animal Edition
My First Victorinox Children Sets | Animal Edition | Dolphin
16 900 Ft
Nettó ár: 13 307 Ft

My First Victorinox Children Sets | Animal Edition | Dolphin

 Animal Edition
 Dolphin
My First Victorinox Children Sets
My First Victorinox Children Sets
My First Victorinox Children Sets
My First Victorinox Children Sets
My First Victorinox Children Sets
My First Victorinox Children Sets
Gyártó
Victorinox
Cikkszám
010.2373.E1
16 900 Ft
Nettó ár: 13 307 Ft

Átvételi lehetőségek:

 • Extrametál üzletben történő átvétel
 • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
 • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
 • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
 • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Victorinox My First Victorinox Children Sets Animal Edition közepes méretű zsebkés lekerekített hegyű pengével, fafűrésszel és delfin mintás markolattal.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. nagy penge lekerekített heggyel

 

  1. üvegnyitó

 

  1. konzervnyitó

 

  1. 5 mm-es csavarhúzó

 

  1. kábelcsupaszító

 

  1. kulcskarika

 

  1. csipesz

 

  1. fogvájó

 

  1. fafűrész

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengehossz: 58 mm

 

  • Markolatanyag: ABS / Cellidor (A Cellidor egy szerves, termoplasztikus cellulózészter, amely nagy mennyiségű megújuló természetes cellulózanyagot tartalmaz. A hagyományos műanyagoktól eltérően csak részben függ a fosszilis tüzelőanyagoktól. A Cellidor alkatrészek kivételes, magas fényű, tökéletes mélységű hatást mutatnak. A kopás és a karcállóság javítása érdekében a speciális promóciós motívummal nyomtatott paneleket védőbevonattal kezelik. Maximum használható hőmérséklet 65 °C.)

 

  • Markolathossz: 84 mm

 

  • Vastagság: 14 mm

 

  • Súly: 45 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Victorinox My First Victorinox Children Sets Animal Edition

 

Soha ne indulj el a My First Victorinox nélkül.Ismerje meg a delfint, a nyulat, a papagájt és barátaikat az új Victorinox gyermekkészletből. A népszerű My First Victorinox lekerekített heggyel most színes Animal Edition kiadásban kapható, a fafaragási szabályokat elmagyarázó színezőkönyvvel együtt. Ez a játékos és biztonságos módszer arra, hogy megtanítsuk a gyerekeket az első zsebkésük használatára. A delfin, a nyúl, a papagáj és barátaik kalandjai kísérik a My First Victorinox zsebkések ezen színes változatát. A My First Victorinox Children Sets Animal Edition egy lekerekített hegyű színes zsebkésből, hozzá illő nyakpántból és egy kifestőkönyvből áll, amely izgalmas kalandokba kalauzolja a gyerekeket. A három változatban kapható, fiúk és lányok választhatnak a delfin és az óceánban élő barátai, a nyúl, amely más állatokkal boldogan sétálgat a kihívásokkal teli erdőben, vagy a papagáj trópusi partija közül. Nem lesz könnyű választás sem a gyerekek, sem a szülők, nagyszülők vagy mások számára, akik ajándékot keresnek a gyermekek arcának felderítésére.A Victorinox büszke arra, hogy több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű kések gyártásában Svájcban. A márka garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Minden termék esetén az anyag és gyártási hibára élettartam garancia van. Minden kés megfelel a híres és nagyon magas Victorinox minőségi követelményeknek, és 100%-ban svájci gyártású.

 

 

 

Innováció, Design, Funkcionalitás & Tradíció : ezek összessége jelenti a Victorinox termékportfolióiban a Made in Switzerland életérzést A világhírű svájcibicska mára már fogalommá vált  és ugyanez a megszokott svájci minőség és precizitás jellemzi a Victorinox termékek valamennyi szériáját: Zsebkések, Háztartási kések-eszközök, Táskák, Karórák, Parfümök.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!