Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
41 600 Ft
Nettó ár: 32 756 Ft

Spartan Onyx Black

Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Spartan Onyx Black
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
011.3603.31P
41 600 Ft
Nettó ár: 32 756 Ft

Átvételi lehetőségek:

 • Extrametál üzletben történő átvétel
 • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
 • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
 • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
 • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Victorinox Spartan Onyx Black zsebkés fekete eszközökkel, fekete markolattal, fekete zsebkészsinórral, díszdobozban.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. nagy penge

 

  1. kis penge

 

  1. konzervnyitó

 

  1. 3 mm-es csavarhúzó

 

  1. üvegnyitó

 

  1. 6 mm-es csavarhúzó

 

  1. huzalcsupaszító

 

  1. szúró-fúró ár, varrószemmel

 

  1. dugóhúzó

 

  1. csipesz

 

  1. fogvájó

 

  1. kulcskarika

 

  1. fekete zsebkészsinór

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Markolatanyag: ABS / Cellidor (A Cellidor egy szerves, termoplasztikus cellulózészter, amely nagy mennyiségű megújuló természetes cellulózanyagot tartalmaz. A hagyományos műanyagoktól eltérően csak részben függ a fosszilis tüzelőanyagoktól. A Cellidor alkatrészek kivételes, magas fényű, tökéletes mélységű hatást mutatnak. A kopás és a karcállóság javítása érdekében a speciális promóciós motívummal nyomtatott paneleket védőbevonattal kezelik. Maximum használható hőmérséklet 65 °C.)

 

  • Markolathossz: 91 mm

 

  • Vastagság: 14,5 mm

 

  • Súly: 60 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Monokróm fekete zsebkés.Fényes átalakítást adtunk ikonikus zsebkésünknek, új magasságokba emelve stílusát: ismerkedjen meg a fényes Spartan Onyx Black-kel. A speciális polispektrális folyamatnak köszönhetően a monokróm fekete bevonat nemcsak időtlenül előkelőnek tűnik, hanem rendkívül tartós is. Ez a karcsú kés ötvözi a rendkívüli multifunkcionalitást a karizmával a barkácsoláshoz vagy a piknik feladatokhoz.

 

 

 

Victorinox Onyx Black Collection

 

A fekete gyönyörű, a fekete időtlen, a fekete elegáns. Mi jobb ezt megtestesíteni, mint a Victorinox Onyx Black kollekciója? A korábbi fekete svájcibicskák sikerét folytatva ez az új sorozat egy Signature Lite, egy Spartan és egy Ranger Grip 55 zsebkésből áll. Egyedülálló polispektrális eljárást alkalmaznak exkluzív fekete színű eszközök létrehozására, amelyek tökéletesen illeszkednek a fényes onyx fekete markolathoz. Nem tudja, mit vegyen fel egy különleges eseményen? A férfiaknál általában egy sötét öltöny működik, a nőknél pedig egy kis fekete ruha fog jól menni. Hasonló a Victorinox Onyx Black Collection-nél: nem biztos benne, melyik zsebkést válassza tökéletes társnak? Ez az elegáns és funkcionális fekete kollekció biztonságos választás, mégis messze túlmutat a szokásosnál. A három méret különbözõ funkcionalitással kapható. Az új zsebkések közül a legkisebb, a Signature Lite Onyx Black, a népszerű Classic svájcibicska praktikus méretében van, és nyolc praktikus funkciót kínál, köztük egy praktikus LED-es lámpát és egy golyóstollat. A közepes méretű Spartan Onyx Black további négy funkcióval bővíti a kínálatot, többek között egy nagy és egy kis pengét, egy dugóhúzót és egy üvegnyitót. A kollekció legnagyobb modellje a Ranger Grip 55 Onyx Black, amelynek 14 funkciója van, beleértve a fafűrészt és a zárható pengét. Annak ellenére, hogy az Onyx Black Collection kései túl elegánsak tűnhetnek a kempingezéshez, ezeket a zsebkéseket komoly használatra tervezték. Fekete szerszámaik a rozsdamentes acélból készültek polispektrális elektrokémiai színezéssel. A szín eléréséhez króm-oxid fólia épül fel a felületre, amely bevonja a rozsdamentes acélt és megőrzi annak jellegét. Ideális ajándék vagy gyűjtőtárgy, amelyet ajándékozhat vagy megtarthat.A Victorinox büszke arra, hogy több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű kések gyártásában Svájcban. A márka garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Minden termék esetén az anyag és gyártási hibára élettartam garancia van. Minden kés megfelel a híres és nagyon magas Victorinox minőségi követelményeknek, és 100%-ban svájci gyártású.

 

 

 

Innováció, Design, Funkcionalitás, Tradíció: ezek összessége jelenti a Victorinox termékportfolióiban a Made in Switzerland életérzést. A világhírű svájcibicska mára már fogalommá vált és ugyanez a megszokott svájci minőség és precizitás jellemzi a Victorinox termékek valamennyi szériáját: Zsebkések, Háztartási kések-eszközök, Táskák, Karórák, Parfümök.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!