Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Cikkek

A Balatoni Szappan

2019.11.13 00:00
A Balatoni Szappan
Örömmel értesítjük a tradicionális borotválkozás szerelmeseit, hogy az Extrametál Cégcsoport a nagysikerű Balatoni Szappan hivatalos forgalmazójává vált. Így szeretnénk hozzájárulni a környezet- és egészségkímélő, kézműves termék elterjedéséhez. A megújult csomagolású szappanok elérhetővé válnak szaküzleteinkben az ország 20 pontján és webáruházainkban is megtalálhatóak. Néhány szóban igyekszünk bemutatni a terméket, annak készítőjének szavaival!

 

Örömmel értesítjük a tradicionális borotválkozás szerelmeseit, hogy az Extrametál Cégcsoport a nagysikerű Balatoni Szappan hivatalos forgalmazójává vált. Így szeretnénk hozzájárulni a környezet- és egészségkímélő, kézműves termék elterjedéséhez. A megújult csomagolású szappanok elérhetővé válnak szaküzleteinkben az ország 20 pontján és webáruházainkban is megtalálhatóak. Néhány szóban igyekszünk bemutatni a termékeket, készítőjük szavaival:

Balatonkeresztúr a Balaton nyugati részén, Fonyód és Keszthely között található község, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park területén, közvetlenül a Balaton napsütötte déli partján. Családi manufaktúránk itt található. Történetünk 2008-ban kezdődött, amikor érzékeny bőrű gyermekeinknek kellett jól és kíméletesen tisztító mosakodószert találnunk. A textíliákat is bőrbarát mosószerekkel -mosódióval és mosószódával- kezdtük mosni.

Hasonló problémával küzdő ismerőseink megelégedéssel használták szappanjainkat. A fokozódó igény magával hozta, hogy a gyártáshoz és a forgalmazáshoz szükséges feltételeket megteremtsük.

Célunk a környezetvédelem és a bőrünk egészsége, ez késztet bennünket arra, hogy minél jobb minőségű, tisztító és ápoló hatású szappanokat készítsünk, környezettudatos módon. Alapanyagainkat magunk termeljük, vagy ellenőrzött forrásból származnak, illetve helyi termelőktől szerezzük be. Pálmaolajat kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható termelésből származó helyről vásárolunk – jövőbeli célunk a pálmaolaj teljes elhagyása a receptúrákból.

Kis tételben gyártunk. Minden munkafolyamatot mi végzünk, ez a garancia arra, hogy a kézműves jelleg és a minőség állandósága biztosított legyen.

A tervezést, a fejlesztést, a gyártást és a csomagolást magunk végezzük. Szakmai támogatást kapunk néhány kiváló szakembertől:  egy kémikus, egy gyógyszerész és egy biológus segít nekünk, hogy minőségi kozmetikumot gyárthassunk

A szappan felhasználási módját figyelembe véve, többféle készítési módot alkalmazunk. Ismereteinket, tapasztalatainkat folyamatosan bővítjük.

A borotvaszappanokról:          

„Egy régi magyar borbély receptúrát vettünk alapul, melyet a mai lehetőségekkel és jól megválasztott alapanyagokkal tökéletesítettünk. Ügyeltünk arra, hogy az összetevők fokozottan ápolják a bőrt, miközben irritációmentes borotválkozásban lehet részük az érzékenyebb bőrű férfiaknak is.

Használata: Vizezze be a szappan felületét, vizes borotvapamaccsal habosítson! Kenje fel a borotválandó bőrfelületre, majd borotválkozzon meg a szokásos módon.

Levendula: Angol- és francia levendulaolaj keveréke adja az illatát mely testet-lelket megnyugtat, hiszen a levendula aromaterápiás hatásán túl kiváló bőrfertőtlenítő és gyulladáscsökkentő is.

Hévízi termálvizes, ichtiolos: Az ichtiol –orvosi kátrány-, erős gyulladáscsökkentő tulajdonságát hasznosítottuk ebben a termékben. Ajánlott ekcémára-, rozaceára-, aknéra-, pikkelysömörre-, gyulladásra hajlamos bőrűek borotválkozásához. A szappanban felhasznált teafaolaj és a levendula szintén gyulladáscsökkentő hatású.

Marco Polo: A rózsa meleg, érzéki illatát a hárs tovább erősíti, a citrus, a narancs, a citromfű és a muskátli pedig különleges keleties hatást ad ennek az illatkompozíciónak.

Valcum: Fás borostyán alapillathoz friss, gyümölcsös-citrusos tengeri illat társul. Fiatalos sportos illat, mely felfrissít és lendületet ad.

Bay Rum: A Bay Rum egy tradicionális angol illatszer. Világszerte évszázados ismertségnek örvend. Eredetileg a Karib-térségben termő szegfűbors zúzott leveleit áztatták helyi rumban. Lime-mal, szegfűszeggel és fahéjjal tették teljessé az alkoholos kivonatot, melyet anno gyógyászati célokra inkább használtak, mint kozmetikumként. Az illata tekintélyt parancsoló: férfias, friss, vibráló és tüzes – akár a térség, ahonnan származik.”

Az arcvizekről:

„A varázsmogyoróvizet tartalmazó arcvíz hatékony segítség a frissen borotvált bőr ápolására. Bőrnyugtató, használata csökkentheti az irritációt, bőrpírt, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, antibakteriális, antioxidáns, enyhe összehúzó és vérzéscsillapító tulajdonságai miatt a legtökéletesebb arcszesz alapanyag.


Használat előtt JÓL RÁZZA FEL!
Használat előtt bőrpróba ajánlott!”