Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Classic White | Fenőacél | 23 cm | Díszdobozban

Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
023040285023
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Classic White Fenőacél kőr keresztmetszetű, 23 cm-es, fehér markolattal, díszdobozban

 

Tulajdonságok:

  • Anyaga: 65 Rockwell keménységű krómozott acél (2210 szerszámacél, 1,15% szén,  0,6% króm és 0,03% vanádium tartalommal)
  • Acélrúd hossza: 23 cm
  • Markolat: szintetikus

 

További gyártói információk:

A kések élesen tartása egyszerű, ha gyakran WÜSTHOF fenőacélon élesíti őket.

 

Wüsthof Classic White sorozat

A fehér markolattal rendelkező Wüsthof Classic késsorozat különlegességet ad a konyhának. Kifinomult egyszerűséggel és lenyűgöző eleganciával ezek az időtálló kések mindent kínálnak, ami a friss ételek elkészítéséhez és tálalásához szükséges. Tökéletesen kiegyensúlyozottak, kényelmesen tarthatók, miközben könnyed irányítással készítik el a hozzávalókat minden ételhez.Robusztus, éles és funkcionális - a klasszikus konyhai eszközsorozat, amely a könnyű használat miatt kiemelkedik, és ez a megfelelő eszköz minden otthoni főzésre és profi számára.Egyetlen darab rozsdamentes (X50CrMoV15) acélból kovácsolt 58 HRC keménységű penge. Ez a speciális, magas széntartalmú, korrózióval szemben ellenálló ötvözet biztosítja, hogy minden Wüsthof kés kritikus tulajdonságai a kezdetektől kezdve megmaradjanak: borotvaéles, hosszú élettartamú vágóél, nagy rozsdaállóság, könnyen helyreállítható él. 55 kifinomult gyártási lépésben készülnek: a kovácsolástól az edzésen és az élezésen át a polírozásig, és több, mint 20 kompromisszumok nélküli minőségellenőrzési ponton megy át minden tökéletesen gyártott Classic kés. Különösen éles a Precision Edge technológia (PEtec) lézerrel vezérelt élezési eljárásnak köszönhetően. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak.Kényelmes és tartós szintetikus anyagból készült markolatpanelekkel rendelkeznek, a polioximetilén (POM) - amely tömörebb molekulaszerkezettel rendelkezik, hogy ellenálljon a fakulásnak és az elszíneződésnek. A teljes bakni védi a kezet, biztosítva a biztonságot és a súly kiegyensúlyozott eloszlását. A robusztus markolatpanelek háromszorosan szegecseltek a tartósság érdekében.A Wüsthof technológia kiemelkedő élességet kínál: rendkívül magas kezdeti vágási teljesítmény, kivételesen hosszú éltartás, a penge hosszú élettartama, optimális vágóél a penge teljes hossza mentén, egyedülálló, állandóan magas és reprodukálható minőség. Teljes egészében a németországi Solingenben készül.A Wüsthof Classic sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.

  • Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.
  • Full tang - A penge végigér a markolatban, megbízható stabilitást biztosít a kés számára. Ezen felül ellensúlyként biztosítja a penge kiegyensúlyozottságát.
  • Kézvédő - Az ergonomikus késmarkolat jól illeszkedik a kézbe, és az íves markolatvég megakadályozza a csúszást. A robusztus markolatpaneleket rozsdamentes acél szegecsekkel rögzítik.
  • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
  • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!