Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló
 Santoku
Classic Colour | Santoku | 17 cm | Bordázott | Tasty Sumac
52 820 Ft
Nettó ár: 41 591 Ft

Classic Colour | Santoku | 17 cm | Bordázott | Tasty Sumac

 Santoku
 17 cm
Gyártó
Wüsthof
Cikkszám
021061731717
52 820 Ft
Nettó ár: 41 591 Ft

Átvételi lehetőségek:

  • Extrametál üzletben történő átvétel
  • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
  • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
  • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
  • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Wüsthof Classic Colour Santoku japán szakácskés bordázott 17 cm-es pengével és finom szömörce színű markolattal.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

    • Pengeanyag: egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt, lézerélezett, 58 HRC keménységű penge

 

    • Pengehossz: 17 cm

 

    • Pengeszélesség: 4,59 cm

 

    • Markolatanyag: szegecselt rugalmas szintetikus markolatpanelek

 

    • Markolathossz: 11,2 cm

 

    • Teljes hossz: 28,2 cm

 

 

 

További gyártói információk:

 

A Santoku egy innovatív, Japánra jellemző séfkésstílus. Fürge pengéjével és kiváló egyensúlyával a Wüsthof Classic Hollow Edge Santoku kés tökéletes eszköz szinte bármilyen konyhai feladathoz, a friss fűszernövények aprításától a hal kicsontozásán át a hús szeleteléséig. Ráadásul a bordázott penge lehetővé teszi, hogy szeletelés közben kis légzsebek alakuljanak ki, ami megakadályozza, hogy az ételek a pengéhez tapadjanak. A Classic bordázott Santoku nélkülözhetetlen a konyhákban szerte a világon.

 

Ideális káposzta, hal, gyümölcs, saláta, fűszernövények, hús, száraz vagy félszáraz kolbász, zöldségek vágására.

 

 

 

Wüsthof Classic sorozat

 

Robusztus, éles és funkcionális - a klasszikus konyhai eszközsorozat, amely több mint 70 különböző pengeformát tartalmaz (6-36 cm-es pengehosszúságig), a könnyű használat miatt kiemelkedik, és ez a megfelelő eszköz minden otthoni főzésre és profi számára.Egyetlen darab rozsdamentes (X50CrMoV15) acélból  kovácsolt 58 HRC keménységű penge, 29°-os élszöggel. Ez a speciális, magas széntartalmú, korrózióval szemben ellenálló ötvözet biztosítja, hogy minden Wüsthof kés kritikus tulajdonságai a kezdetektől kezdve megmaradjanak: borotvaéles, hosszú élettartamú vágóél, nagy rozsdaállóság, könnyen helyreállítható él. 55 kifinomult gyártási lépésben készülnek: a kovácsolástól az edzésen és az élezésen át a polírozásig, és több, mint 20 kompromisszumok nélküli minőségellenőrzési ponton megy át minden tökéletesen gyártott Classic kés. Különösen éles a Precision Edge technológia (PEtec) lézerrel vezérelt élezési eljárásnak köszönhetően. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak.Kényelmes és tartós szintetikus anyagból készült markolatpanelekkel rendelkeznek, a polioximetilén (POM) - amely tömörebb molekulaszerkezettel rendelkezik, hogy ellenálljon a fakulásnak és az elszíneződésnek. A teljes bakni védi a kezet, biztosítva a biztonságot és a súly kiegyensúlyozott eloszlását. A robusztus markolatpanelek háromszorosan szegecseltek a tartósság érdekében.A Wüsthof technológia kiemelkedő élességet kínál: rendkívül magas kezdeti vágási teljesítmény, kivételesen hosszú éltartás, a penge hosszú élettartama, optimális vágóél a penge teljes hossza mentén, egyedülálló, állandóan magas és reprodukálható minőség.A Wüsthof Classic sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.

 

    • Kézvédő - Az ergonómikus késmarkolat jól illeszkedik a kézbe, és az íves markolatvég megakadályozza a csúszást. A robusztus markolatpaneleket rozsdamentes acél szegecsekkel rögzítik.

 

    • Full tang - A penge végigér a markolatban, megbízható stabilitást biztosít a kés számára. Ezen felül ellensúlyként biztosítja a penge kiegyensúlyozottságát.

 

    • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.

 

    • Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.

 

    • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.

 

    • Henteskés - A jellegzetes új kés tökéletesen alkalmas a hús adagolására, és erőfeszítés nélkül könnyedén vágja a nagy gyümölcsöket és zöldségeket. A különleges kialakítású modell rendkívül művészi alkotás kovácsolt acélból.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!