Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

9829 | Silverpoint | Késbox | 5 Részes

Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
021095170501
61 050 Ft
Nettó ár: 48 071 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Silverpoint Késbox válogatott bükkfából, 4 késsel és fenőacéllal.

 

Tulajdonságok:

 • Pengeanyag: rozsdamentes, hengerelt X50CrMoV15 acél, 56 HRC keménységű
 • Markolat: ergonómikus, fekete, szintetikus
 • A késblokk anyaga: válogatott bükkfa
 • Méret: 29,8 x 26,8 x 8 cm
 • Súly: 1,47 kg

 

Tartalma:

 1. 4013 Silverpoint Aprító kés 8 cm
 2. 4051 Silverpoint Háztartási kés 12 cm
 3. 4141 Silverpoint Kenyérvágókés 20 cm
 4. 456118 Silverpoint Szakácskés 18 cm
 5. 446523 Fenőacél 23 cm
 6. 7245 Késbox üres

 

Szakértőnk ajánlása:

"Ez a nagyon egyszerű, de sokoldalú késösszeállítás egy átlagos háztartás teljes arzenálját, azaz mind a négy alapkést, valamint a fenőacélt magában foglalja. A finom kis zöldségkés mindenféle tisztítási, hámozási munkára kiváló, az általános, mindenes kiskés fontosságát mindenki ismeri, hasonlóan a háztartási szakácskés nélkülözhetetlenségéhez, vagy a kenyérvágókés pótolhatatlanságához. Ezek nélkül tényleg nincs konyha. Az alkalmazott hengerelt rozsdamentes alapanyag, az egyszerű, de higiénikus markolatmegoldás lehetővé tette a termelési költségek csökkentését, így ez a Wüsthof termék mérsékelt áron került forgalomba."

 

További gyártói információk:

Professzionális Silverpoint sorozatbeli késbox, 5 részes. Kitűnően kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt és kifejlesztett. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak, illetve otthoni használatra is kiváló eszköz.

 

Wüsthof Silverpoint sorozatÉles, tartós, könnyű, minden vágási munkához. A Wüsthof több, mint 200 éves tapasztalatból szerzett, bevált technikai ismereteinek és szakértelmének segítségével a fiatal szakácsoknak erős kezdőkéseket készítenek. Optimális élességükkel a kések tisztán vágják át az élelmiszereket és lenyűgözően hosszú élettartammal rendelkeznek.A Silverpoint késpengék speciális rozsdamentes 56 HRC keménységű X50CrMoV15 acélból precíziós lézervágással készülnek.A logóval ellátott fekete speciális műanyag markolat kényelmes érzést biztosít, szegecsmentesen van összeszerelve, mosogatógépben mosható, és ezért rendkívül higiénikus.A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, kényelmes tartani, így biztosítva a megerőltetés nélküli munkát.

 • Markolat - Fekete speciális szintetikus anyagból készült markolat, Wüsthof logóval, jól illeszkedik a kézbe és elősegíti az erőfeszítés nélküli munkát.
 • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
 • Fogazott él - Robosztus, recés élével a reggelizőkés minden paradicsomot apróra vág, és ugyanez vonatkozik a legtöbb zöldségfélére, kemény héjú lágy gyümölcsre, vagy kenyérre, tekercsre és pácolt kolbászra.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!