Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Nagy Pénztárca Formájú Manikűrkészlet | 2 Ollós | Nikkelezett | Piton Mintás

 2 Ollós
 Nikkelezett
Gyártó
Extrasol Quality
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
098027-I-PITON
14 900 Ft
Nettó ár: 11 732 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Nagy pénztárca formájú nikkelezett női manikűrkészlet 6 eszközzel. Egyedi magyar kézműves piton mintás tokban, prémium anyagból.

 

Tartalma:

  • solingeni bevonatos körömolló
  • solingeni bevonatos bőrolló
  • solingeni bevonatos szemöldökcsipesz
  • körömreszelő körömtisztítóval
  • körömtisztító
  • bőrfeltoló

 

Ez a termék anyagában nem rozsdamentes, hanem egy vastag nikkeles réteggel van bevonva. Ez a réteg - rendeltetésszerű használat mellett - jelentős védelmet nyújt az eszköz számára a rozsdásodás ellen. Minden nikkel bevonatos terméket használat után folyóvízzel mossuk le, majd töröljük alaposan szárazra, és így tegyük el.

Otthoni használat esetében a fertőtlenítés szükségtelen. Amennyiben professzionális használatra kerül sor (manikűrös-, pedikűrös szakember által) érdeklődni kell, hogy a nikkel bevonatú eszközt melyik fertőtlenítőszerrel szabad kezelni (pl.: Barrycidal, stb.).

Megjegyezzük, hogy szakembereknek az egyszerűbb kezelés, fertőtlenítés miatt az anyagában rozsdamentes eszközöket ajánljuk.

 

Manikűrkészleteink a kiegészítő eszközök (pl. körömkés, bőrfeltoló, körömtisztító, szemöldökcsipesz) tekintetében éves szinten minimális mértékben változhatnak, így a képeken láthatókhoz képest kis eltéréseket mutathatnak, melyek minőségbeli csökkenést semmi esetben sem jelentenek. Ezek a kis különbségek, melyek a vágóeszközökre (ollókra, pedikűrcsípőkre, körömcsipeszekre) nem terjednek ki, folyamatos pontosítások, fejlesztések eredményei. Természetesen igyekszünk a több mint 600 fajta egyedi készletünk esetén minden apró változást is képekben dokumentálni és ezekkel az adatlapokat frissíteni. Ami a készletek bőrtokjait illeti: ezek mind magas minőségű olasz import marha-, kecske- vagy juhbőrből, egyedileg, kis szériában, a mi műhelyünkben készülnek. Az olasz gyártók sem garantálják még éves szinten sem a 100%-os színegyezést. Amennyiben a vásárló szigorúan ragaszkodik a képen látható eszközök valamelyikéhez, kérjük, megrendeléskor jelezze nekünk, általában meg tudjuk oldani.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!