Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Nomad One Hand | Piros-Fekete

 Piros-Fekete
Nomad One Hand
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
010.8351.MWC
14 900 Ft
Nettó ár: 11 732 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Nagyméretű zsebkés zárható egykezes pengével, kétszínű (piros-fekete) markolattal.A Nomad One Hand zsebkés kiválóan ötvözi a városi  és a vidéki folklór jegyeit. Könnyű, így könnyedén magával viheti. Robusztus és a zárható pengéje olyan erős, mint éles. Tehát bárhol is jár, tartsa magánál a Nomad One Hand-et.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. nagy penge

 

  1. üvegnyitó

 

  1. csavarhúzó 5 mm, zárható

 

  1. huzalcsupaszító

 

  1. konzervnyitó

 

  1. csavarhúzó 3 mm

 

  1. szúró-fúró ár

 

  1. dugóhúzó

 

  1. bicskagyűrű

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengehossz: 86 mm

 

  • Markolatanyag: poliamid (A nylon a poliamidok (PA) leírására általánosan használt kifejezés. A poliamidok alkalmasak a zsebkésekre, mivel jobb mechanikai kopásállósággal rendelkeznek. Ez gyártás szempontjából is előnyös. A magasfényű és sima cellidor komponensekhez képest struktúráltabb felületük van. Maximális használható hőmérséklet 90°C.)

 

  • Markolathossz: 111 mm

 

 

 

Innováció, Design, Funkcionalitás, Tradíció: ezek összessége jelenti a Victorinox termékportfolióiban a Made in Switzerland életérzést. A világhírű svájcibicska mára már fogalommá vált és ugyanez a megszokott svájci minőség és precizitás jellemzi a Victorinox termékek valamennyi szériáját: Zsebkések, Háztartási kések-eszközök, Táskák, Karórák, Parfümök.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!