Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Borotvakrém | Tégelyben | Aloe Vera | 100 g

Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23RCAV
5 900 Ft
Nettó ár: 4 646 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

MÜHLE Shaving Care - Borotválkozókrém tégelyben, Aloe Vera illatú, 100 gramm.

 

Tulajdonságok:

  • könnyű textúra
  • krémes hab állagú
  • főleg növényi nyersanyagokból és ásványi anyagokból készült
  • az Aloe Vera bőrnyugtató és frissítő hatású

 

További gyártói információk:Borotválkozókrém Aloe Vera kivonattal. A krém állagát jellemzi a könnyű textúra és a krémes hab. A MÜHLE borotválkozó krémjeit a kiválasztott receptek szerint fejlesztették ki. A nedves borotválkozás magas színvonalú ápolási termékei a hagyományos szappanok alternatívája, amit sokan szeretnek. Előkészítik a bőrt és szakállat a szelíd és tökéletes nedves borotválkozáshoz. Az arctisztítás után csak vigye fel a pamaccsal. Frissítő öröm.

A MÜHLE Borotválkozókrém Aloe Vera - különösen alkalmas az érzékeny bőrre, de minden más bőrtípusra is. A tényleges anyagot a mediterrán térségben termesztett aloe növényekből nyerik ki. A természetes összetevők borotválkozás közben megnyugtatják és frissítik a bőrt és az érzékeket.Újonnan kifejlesztett recept és új csomagolás. Nagyon gazdaságos a használata

Természetes élvezet a borotválkozásban.Az exkluzív receptre épülő ápolási termékek sora a nedves borotvát érzéki és frissítő élménnyé alakítja. Minden szappan, krém és krém főleg növényi nyersanyagokból és ásványi anyagokból készül.

A parfüm illóolajokból és természetazonos anyagokból áll. A borotválkozó szappanok és krémek tökéletesen felkészítik a bőrt és a szakállát a nedves borotválkozáshoz. A borotválkozás utáni krémek az illat és a textúra optimális egyensúlyával enyhítik és hidratálják a bőrt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!