Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Borotvakrém | Tégelyben | Homoktövis | 100 g

Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23RCSD
5 900 Ft
Nettó ár: 4 646 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

MÜHLE Shaving Care - Borotválkozókrém tégelyben, tengeri homoktövis illatú, 100 gramm.

 

Tulajdonságok:

  • könnyű textúra
  • krémes hab állagú
  • főleg növényi nyersanyagokból és ásványi anyagokból készült
  • a homoktövis kivonat palmitinsavban gazdag

 

További gyártói információk:Borotválkozókrém tengeri homoktövis kivonattal. A krém állagát jellemzi a könnyű textúra és a krémes hab. A MÜHLE borotválkozó krémjeit a kiválasztott receptek szerint fejlesztették ki. A nedves borotválkozás magas színvonalú ápolási termékei a hagyományos szappanok alternatívája, amit sokan szeretnek. Előkészítik a bőrt és szakállat a szelíd és tökéletes nedves borotválkozáshoz. Az arctisztítás után csak vigye fel a pamaccsal. Frissítő öröm.

A MÜHLE Borotválkozókrém Tengeri homoktövis minden bőrtípusra készült. Friss gyümölcsös ápolás a tökéletes nedves borotválkozás befejezéséhez. A homoktövis kivonat palmitinsavban gazdag, amely természetes módon támogatja a bőr regenerálódását. A mész és a narancs finom illatával.

Természetes élvezet a borotválkozásban.Az exkluzív receptre épülő ápolási termékek sora a nedves borotvát érzéki és frissítő élménnyé alakítja. Minden szappan, krém és krém főleg növényi nyersanyagokból és ásványi anyagokból készül.

A parfüm illóolajokból és természetazonos anyagokból áll. A borotválkozó szappanok és krémek tökéletesen felkészítik a bőrt és a szakállát a nedves borotválkozáshoz. A borotválkozás utáni krémek az illat és a textúra optimális egyensúlyával enyhítik és hidratálják a bőrt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!