Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Culinar | Steakkés | 12 cm

Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
024069
Kifutott
31 570 Ft
Nettó ár: 24 858 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Culinar Steakkés 12 cm-es pengével, rozsdamentes acél markolattal, karton élvédővel.

 

Tulajdonságok:

  • Pengeanyag: lézerélezett, egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt HRC 58 keménységű penge
  • Pengehossz: 12 cm
  • Markolat: mattírozott 18/10 rozsdamentes krómnikkelacél

 

Szakértőnk ajánlása:

"Egy exkluzív igazi steakkés a kétszáz éves múlttal rendelkező solingeni Wüsthof késgyártól. A gyönyörű ívű pengeforma és az extravagáns vonalvezetésű markolat összhangja adja meg a kés impozáns varázserejét, immár a művészet határait is megközelítve. Ez a Culinar késsorozatból való elegáns steakkés valóban dísze az izlésesen megterített asztalnak, jól harmonizál a legmívesebb akár ezüst evőeszközkészletekkel is. És valóban, ha pecsenyét, vagy sztéket teszünk az asztalra, ne hagyjuk vendégeinket bajlódni a hagyományos étkezőkésekkel. Tegyünk a tányérjuk mellé egy-egy Culinar steakkést, amivel könnyedén elvághatják az eléjük tálaltakat."

 

További gyártói információk:

Professzionális steakkés, speciális vágóéle kiválóan alkalmas bármilyen húsféleség aprítására. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak, illetve otthoni használatra is kiváló eszköz.Modell: Culinar sorozat, elképesztően éles végóél, teljes rozsdamentes acél markolat + penge az ínyenceknek, elegáns-időtálló design. 

Wüsthof Culinar sorozat

 

Tökéletesen kiegyensúlyozott, a kéz kiterjesztése.  Egyetlen acélból kovácsolt full tang penge baknival. (A penge végigér a markolatban). Ergonómikus markolatkialakítása szakács szakemberekkel konzultálva történt. Teljes bakni/ujjvédő a biztonság és a védelem érdekében. Funkció és design tökéletes egysége. A teljes acél kés ínyenceknek. Egyetlen X50CrMoV15 acélból készült 58 HRC keménységű penge, mattírozott 18/10 rozsdamentes krómnikkelacél markolattal. Az abszolút higiéniát a markolat és a penge közötti résmentes kivitelezés biztosítja. Figyelem: a szakácskések szándékosan lettek vékonyak a tökéletes vágási teljesítmény érdekében. A csontok vágása károsítja a finom élt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!