Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Swiss Classic | Aprítókés készlet | Special Edition 2020 | Fresh Energy

 Aprítókés készlet
 Special Edition 2020
 Fresh Energy
Swiss Classic
Swiss Classic
Swiss Classic
Swiss Classic
Swiss Classic
Swiss Classic
Swiss Classic
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
016.7116.L20
6 490 Ft
Nettó ár: 5 110 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Swiss Classic Aprítókés készlet Special Edition 2020 Fresh Energy.

 

 

 

Tartalma:

 

  • Swiss Classic paradicsom és asztali kés, recés, 11 cm, mentazöld

 

  • Swiss Classic aprítókés, recés, hegyes, 10 cm, palaszürke

 

  • Swiss Classic aprítókés, hegyes, 8 cm, ribizlipiros

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengeanyag: rozsdamentes acél

 

  • Markolat: ergonomikus polipropilén (A polipropilén (PP) jó szilárdságú, merevségű és keménységű műanyag. Sterilizálásra alkalmas és 80-100°C-ig használható.)

 

  • Könnyű és mosogatógépben is tisztítható kések, ergonomikus markolattal.

 

  • Tökéletes zöldségek, gyümölcsök és egyéb ételek darabolására és elkészítésére.

 

 

 

További gyártói információk:

 

Swiss Classic Aprítókés készlet - Színes kulináris boldogság.

 

Vágjon a kulináris boldogsághoz vezető utat a Fresh Energy aprító késkészlettel. A Swiss Classic Aprítókés készlet 2020-as Fresh Energy különkiadása precíz megoldást kínál friss színű pezsgéssel. Három élénk, sokoldalú kés könnyű előkészítést és professzionális élességet nyújt.  A mindennapi előkészítéstől a precíziós vágásig, a recés és az egyenes élű pengék lehetővé teszik a teljes irányítást. Az otthoni szakács számára, aki azt szeretné, hogy a jókedv visszakerüljön a konyhába.Ez az új készlet szerves részét képezi a Fresh Energy kollekciónak. A három kés hasznos és praktikus, élénk csavarral a mentazöld, a palaszürke és a ribizlipiros divatos, 80-as évek ihlette színekben.A különféle pengék optimális kombinációjával, amelyek mindegyike tartós, rozsdamentes, kopásálló acélból készült, ez a készlet minden konyhába fényt visz. A recés él kiválóan alkalmas a kemény és a puha ételek egyszerű vágására. Az egyenes él ideális a kis gyümölcsök és zöldségek tiszta és sima szeletelésére.Mindhárom kés Svájcban készül, könnyű, mosogatógépben is tisztítható és ergonomikus markolattal van felszerelve. A Victorinox garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Mindegyik termékre élettartam garanciát vállal az esetleges anyag és gyártási hibák ellen.A Swiss Classic Aprítókés készlet Fresh Energy Special Edition 2020 limitált példányszámban készült, elérhető a készlet erejéig.

 

 

 

Victorinox Swiss Classic sorozat

 

Ebben a szériában szereplő termékek könnyűek, különböző színekben elérhető termoplasztikus elasztomer (TPE) illetve polipropilén (PP) műanyag markolattal rendelkeznek és mosogatógépben moshatók. Vágás, szeletelés, aprítás, díszítés folyamataiban is praktikus segítőtársaink lehetnek konyhánkban.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!