Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

3983 | Epicure | Santoku | 17 cm | Bordázott

 Epicure
 Santoku
Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
021010631317
Kifutott
87 670 Ft
Nettó ár: 69 031 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Epicure Santoku japán szakácskés bordázott 17 cm-es pengével.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengeanyag: lézerélezett, egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt HRC 58 keménységű penge

 

  • Pengehossz: 17 cm

 

  • Pengeszélesség: 5,68 cm

 

  • Markolat: természetes rostból műgyantával készült markolatpanelek

 

  • Teljes hossz: 29,7 cm

 

  • Súly: 204 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Wüsthof Epicure sorozat - az elegancia párosul az egyensúllyal és a precizitással.

 

Design hibrid német és japán gyökerekkelEgyensúly, hatékonyság, fenntarthatóság - az Epicure kések a két kulcsfontosságú filozófia legjobbjait egyesítik. Egyesítik a japán kések hatékonyságát és könnyűségét, valamint a német minőséget és precizitást. Az újonnan kifejlesztett forma optimális egyensúlyt és könnyű munkát biztosít. A szélesebb pengeformák megkönnyítik a precíziós vágást és hatékonyabb munkát tesznek lehetővé.Az Epicure innovatív új típusú kései az összes főzési stílust képviselik, és úttörő szabványokat határoz meg az alak, a funkció és a teljesítmény szempontjából. Az elegáns geometria biztosítja az Epicure kések kiegyensúlyozott súlyeloszlását, ami kényelmesebbé teszi az egyes modellek fogását. A markolat organikus kialakítása bármilyen kézméretű felhasználónak tökéletes tapadást biztosít, a kéznek és a csuklónak a könnyű, gyors munka elvégzéséhez. Ugyanakkor az újonnan kialakított támasz a szélesebb pengeforma kiindulási pontja. Ez azt jelenti, hogy nagyobb nyomást lehet gyakorolni az ételek darabolásakor, és biztosítja az optimális irányítást a pontos és biztonságos daraboláshoz.A markolat ergonómikus kialakítású, fenntartható természetes rostokból (papírkompozit) és gyantából készül - olyan kellemesen meleg érzés, mint a fa, és olyan kemény és higiénikus, mint a műanyag. A markolatpanel alapanyagát a wisconsini (USA) Epicurean készítette. Az Epicurean kereskedelmi eszközök a USA-ben készültek, környezetbarát anyagokból és fenntartható gyártási folyamatokkal. Az FSC tanúsítvánnyal ellátott papírrostokat élelmiszer-biztonságos gyantával összepréselik, hogy tartós, nem porózus felületet képezzen, amelyek ellenáll az évekig tartó szigorú, mindennapi használatnak. Ezt a kompozit anyagot több, mint 50 éve használják kereskedelmi konyhafelszereléseknél.Az új forma és a szélesebb penge lehetővé teszik a hatékony, biztonságos munkát, amely könnyű az ízületeknek.Egyetlen darab kiváló minőségű X50CrMoV15 rozsdamentes acélból kovácsolva és 58 HRC-re edzve biztosítja a magas minőségű vágóélt és a jó fenhetőséget. 20°-os szögre élezve, a végső munkálatok kézzel történnek. A penge végigér a markolatban, így kiegyensúlyozott és megbízható stabilitást biztosít a kovácsolt kés számára.Optimális élesség a lézeres vezérlésű „PEtec” precíziós élezésnek köszönhetően.

 

  • Full tang - A penge végigér a markolatban, megbízható stabilitást biztosít a kovácsolt kés számára. Ezen felül biztosítja a jó egyensúlyt, mint ellensúlyt a vágóéllel.

 

  • Innovatív markolatanyag - Ergonómikus alakú, tökéletes textúra: a markolatpanel természetes papírkompozit anyagból készül, ugyanolyan kellemesen meleg érzés, mint a fa, ugyanolyan robusztus és higiénikus, mint a szintetikus anyag.

 

  • Praktikus félbakni - A kés kisebb súlyú, a vékony ujjvédőnek köszönhetően. Ez lehetővé teszi az energiatakarékos munkát. Ezenkívül a kialakítás lehetővé teszi a teljes penge használatát és újraélesítését.

 

  • Biztonságosabb teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.

 

  • Fogazott él - A robusztus fogazott éllel rendelkező kések a paradicsomot szépen vágják - és ugyanez vonatkozik a legtöbb zöldségfélére, kemény héjú lágy gyümölcsre, vagy kenyérre, tekercsre és pácolt kolbászra.

 

  • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.

 

Mosogatógép használata nem javasolt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!