Wüsthof Classic Szakácskés 20 cm pengehosszal, díszdobozban.
Tulajdonságok:
- Pengeanyag: egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt, lézerélezett, 58 HRC keménységű penge
- Markolat: szintetikus, szegecselt
Szakértőnk ajánlása:
"A kovácsolt professzionális szakácskések között tapasztalataink alapján ez a legnépszerűbb kés. A szakácsok körében igen közkedvelt séfkést az igényesebb háztartások is előszeretettel használják. A Wüsthof Classic szériában többféle méretű szakácskés létezik. Pl.: 16, 18, 20, 23, 26, 32 cm. Tehát itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az Extrametál üzlethálózatban és természetesen az Extrametál webáruházban mindezek megvásárolhatók. Akik meg nem ismerik ezeket a késeket, azoknak is bátran ajánljuk, mivel használatuk egyszerű, bár némi odafigyelést, velejáró gondosságot kétségkívül igényel. Munkatársaink szakértelmében maximálisan megbízhat, pontos és egyszerű szaktanácsaikkal mindenkor állnak rendelkezésükre, ha szükség lenne rá."
További gyártói információk:
Egyetlen konyhából sem hiányozhat. Ez a konyhában használt kések legfontosabbika. Mindenféle étel szeletelésére, aprítására, vágására alkalmas. Tökéletesen kiegyensúlyozott, a kéz kiterjesztése.
Az ergonomikus markolat kialakítása professzionális szakácsokkal konzultálva történt.
Teljes bakni/ujjvédő a biztonság és a védelem érdekében.
Figyelem: a szakácskések szándékosan lettek vékonyak a tökéletes vágási teljesítmény érdekében. A csontok vágása károsítja a finom élt.
Wüsthof Classic sorozat
Robusztus, éles és funkcionális - a klasszikus konyhai eszközsorozat, amely több mint 70 különböző pengeformát tartalmaz (6-36 cm-es pengehosszúságig), a könnyű használat miatt kiemelkedik, és ez a megfelelő eszköz minden otthoni főzésre és profi számára.Egyetlen darab rozsdamentes (X50CrMoV15) acélból kovácsolt 58 HRC keménységű penge, 29°-os élszöggel. Ez a speciális, magas széntartalmú, korrózióval szemben ellenálló ötvözet biztosítja, hogy minden Wüsthof kés kritikus tulajdonságai a kezdetektől kezdve megmaradjanak: borotvaéles, hosszú élettartamú vágóél, nagy rozsdaállóság, könnyen helyreállítható él. 55 kifinomult gyártási lépésben készülnek: a kovácsolástól az edzésen és az élezésen át a polírozásig, és több, mint 20 kompromisszumok nélküli minőségellenőrzési ponton megy át minden tökéletesen gyártott Classic kés. Különösen éles a Precision Edge technológia (PEtec) lézerrel vezérelt élezési eljárásnak köszönhetően. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak.Kényelmes és tartós szintetikus anyagból készült markolatpanelekkel rendelkeznek, a polioximetilén (POM) - amely tömörebb molekulaszerkezettel rendelkezik, hogy ellenálljon a fakulásnak és az elszíneződésnek. A teljes bakni védi a kezet, biztosítva a biztonságot és a súly kiegyensúlyozott eloszlását. A robusztus markolatpanelek háromszorosan szegecseltek a tartósság érdekében.A Wüsthof technológia kiemelkedő élességet kínál: rendkívül magas kezdeti vágási teljesítmény, kivételesen hosszú éltartás, a penge hosszú élettartama, optimális vágóél a penge teljes hossza mentén, egyedülálló, állandóan magas és reprodukálható minőség.A Wüsthof Classic sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.
- Kézvédő - Az ergonómikus késmarkolat jól illeszkedik a kézbe, és az íves markolatvég megakadályozza a csúszást. A robusztus markolatpaneleket rozsdamentes acél szegecsekkel rögzítik.
- Full tang - A penge végigér a markolatban, megbízható stabilitást biztosít a kés számára. Ezen felül ellensúlyként biztosítja a penge kiegyensúlyozottságát.
- Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.
- Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.
- Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
- Henteskés - A jellegzetes új kés tökéletesen alkalmas a hús adagolására, és erőfeszítés nélkül könnyedén vágja a nagy gyümölcsöket és zöldségeket. A különleges kialakítású modell rendkívül művészi alkotás kovácsolt acélból.