Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Grand Prix II | Sonkakés | 23 cm | Piros

Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
02452523R
Kifutott
43 560 Ft
Nettó ár: 34 299 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Grand Prix II Sonkakés 23 cm-es pengével, piros markolattal.

Tulajdonságok:

  • Pengeanyag: egyetlen darab X50CrMoV15 acélból kovácsolt, lézerélezett, 58 HRC keménységű penge
  • Pengehossz: 23 cm
  • Pengeszélesség: 3,1 cm
  • Markolat: szintetikus, piros

 

További gyártói információk:

Professzionális Sonkakés. Kitűnően kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt és kifejlesztett. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak illetve otthoni használatra is kiváló eszköz.

 

Wüsthof Grand Prix II sorozatDinamikus eszköz a szakemberek és sportolók számára. Optimális funkcionalitás. Ergonomikus kialakítás. Éles, sokoldalú, könnyen tisztítható - a Grand Prix II kések stílusos esztétikával és korlátlan funkcionalitással és sportos tulajdonságokkal ötvözik. Ez teszi a sorozatot népszerűvé a szakácsok körében, akiknek mindig megbízható eszközökre van szükségük. A penge rendkívül éles, nagyfokú rugalmassággal és tartóssággal rendelkezik. Az egyetlen darab X50CrMoV15 rozsdamentes acélból kovácsolt penge 58 HRC keménységű, 20°-os élszögű, és a lézervezérelt Precision Edge technológia (PEtec) 20%-kal élesebb élt eredményez, az éltartás kétszerese. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak. A penge végigér a markolatban. Könnyen tisztítható és csúszásmentes üvegszálerősítésű műanyag markolat kiváló egyensúlyt biztosít, és garantálja a biztonságos kezelést. Míg a résmentes átmenet a markolat és a penge között kifogástalan higiéniát garantál, a kések mosogatógépben is moshatók. A teljes bakni megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly könnyebbé teszi az gyors és precíz munkát. A félbakni kialakítás az optimális egyensúly érdekében. A Wüsthof logóval díszített fekete polipropilén anyagból készült markolat kényelmesen tartható. A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, ezért nyugodt munkát garantálnak.

  • Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.
  • Markolat - A fekete szintetikus anyagból készült markolat kényelmesen tartható. A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, ezért garantálják a nyugodt munkát.
  • Paradicsomkés - A paradicsomkés finoman fogazott éle simán vágja át a szilárd paradicsomhéjat, míg az osztott hegy felemeli a szeleteket. A kés sajthoz és gyümölcshöz is jól használható.
  • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!