Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Grand Prix II | Szakácskés | 16 cm

Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
02458516
31 460 Ft
Nettó ár: 24 772 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Wüsthof Grand Prix II Szakácskés 16 cm-es pengével.

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengeanyag: egyetlen darab X50CrMoV15 acélból kovácsolt, lézerélezett, 58 HRC keménységű penge

 

  • Pengehossz: 16 cm

 

  • Pengeszélesség: 4 cm

 

  • Markolat: szintetikus, fekete

 

  • Teljes hossz: 28,7 cm

 

  • Súly: 148 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Professzionális szakács és séfkés. Nélkülözhetetlen kés a szakácsoknak: vág, szeletel, aprít, kockáz, és mindent elvégez, amire csak szükség van. Kitűnően kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt és kifejlesztett. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak illetve otthoni használatra is kiváló eszköz.

 

 

 

Wüsthof Grand Prix II sorozatDinamikus eszköz a szakemberek és sportolók számára. Optimális funkcionalitás. Ergonomikus kialakítás. Éles, sokoldalú, könnyen tisztítható - a Grand Prix II kések stílusos esztétikával és korlátlan funkcionalitással és sportos tulajdonságokkal ötvözik. Ez teszi a sorozatot népszerűvé a szakácsok körében, akiknek mindig megbízható eszközökre van szükségük. A penge rendkívül éles, nagyfokú rugalmassággal és tartóssággal rendelkezik. Az egyetlen darab X50CrMoV15 rozsdamentes acélból kovácsolt penge 58 HRC keménységű, 20°-os élszögű, és a lézervezérelt Precision Edge technológia (PEtec) 20%-kal élesebb élt eredményez, az éltartás kétszerese. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak. A penge végigér a markolatban. Könnyen tisztítható és csúszásmentes üvegszálerősítésű műanyag markolat kiváló egyensúlyt biztosít, és garantálja a biztonságos kezelést. Míg a résmentes átmenet a markolat és a penge között kifogástalan higiéniát garantál, a kések mosogatógépben is moshatók. A teljes bakni megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly könnyebbé teszi az gyors és precíz munkát. A félbakni kialakítás az optimális egyensúly érdekében. A Wüsthof logóval díszített fekete polipropilén anyagból készült markolat kényelmesen tartható. A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, ezért nyugodt munkát garantálnak.

 

  • Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.

 

  • Markolat - A fekete szintetikus anyagból készült markolat kényelmesen tartható. A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, ezért garantálják a nyugodt munkát.

 

  • Paradicsomkés - A paradicsomkés finoman fogazott éle simán vágja át a szilárd paradicsomhéjat, míg az osztott hegy felemeli a szeleteket. A kés sajthoz és gyümölcshöz is jól használható.

 

  • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!