Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Pioneer X Alox | Limited Edition 2021 | Tiger Orange

 Limited Edition 2021
 Tiger Orange
Pioneer X Alox
Pioneer X Alox
Pioneer X Alox
Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
010.8231.L21
29 900 Ft
Nettó ár: 23 543 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Pioneer X Alox Limited Edition 2021 Tiger Orange zsebkés díszdobozban.

 

 

 

Funkciók:

 

  1. nagy penge

 

  1. lyukasztó ár

 

  1. konzervnyitó

 

  1. csavarhúzó 3 mm

 

  1. üvegnyitó

 

  1. csavarhúzó 7,5 mm

 

  1. huzalcsupaszító

 

  1. olló

 

  1. kulcstartókarika

 

 

 

Tulajdonságok:

 

  • Pengehossz: 70 mm

 

  • Markolatanyag: Alox (A bizonyíték a Victorinox elkötelezettségére a tartósság, az erő és a mérnöki tervezés iránt, az Alox zsebkések utat mutatnak formailag és funkcionalitásban egyaránt. A kifúrt, dombornyomott alumínium paneleket anódos oxidációval kezelik, hogy egy további védőréteget hozzanak létre a sérülés és a korrózió megelőzése érdekében. Ezek a zsebkések a jövőnek készülnek.)

 

  • Markolathossz: 93 mm

 

  • Vastagság: 14,9 mm

 

  • Súly: 94,5 g

 

 

 

További gyártói információk:

 

Alox Limited Edition 2021 Tiger Orange - A vadon ereje szabadon engedve.

 

A Victorinox bemutatja az Alox sorozat új limitált kiadását vonzó tigrissárga színben, amely az erőt, az energiát és az izgalmat szimbolizálja. Az élénk, izgalmas dizájn erőt és jókedvet hoz a mindennapokba, és elcsábítja az ikonikus Victorinox zsebkés gyűjtőit és kedvelőit. A funkcionalitás és az ikonikus kialakítás okos kombinációja a svájcibicskák dicsőségének titka. A 2021-es limitált kiadás a jellegzetes Alox panelekkel sem kivétel. Ez tökéletes ajándékot jelenthet mindenkinek, beleértve a márka rajongóit és a gyűjtőket is, akik ezt a különlegességet keresik. Mindegyik darab hátoldalán gravírozott évszám van, és saját bizonyítvánnyal rendelkezik, elegáns ajándékdobozban.

 

A bordázott felületű limitált kiadású Alox svájcibicskák nagyon különleges, funkcionális és ikonikus társak. A jó fogású vonzó zsebkések évente új színben jelennek meg korlátozott darabszámban. A paneleket alumíniumból vágják, domborítják, majd eloxálással anódizálják, védőréteget létrehozva, majd a paneleket színezik. Ez az oxidréteg kemény, és kiegészítő védelmet nyújt a sérülések és a korrózió ellen.

 

A Classic, a Pioneer X és a Hunter Pro zsebkések mind tigrissárga színben kaphatók az Alox Limited Edition 2021 részeként.

 

  • Az 58 mm-es Classic Alox zsebkés pengével, körömreszelővel, csavarhúzóval, ollóval és kulcskarikával van felszerelve. Ez ideális társként szolgál mindennapi használatra.

 

  • A Pioneer X Alox egy rendkívül megbízható eszköz, amelyre a tulajdonosa mindig számíthat, bárhová is megy. A 93 mm-es modell tartalmaz egy pengét, lyukasztót, konzervnyitót (kis csavarhúzóval), üvegnyitót (csavarhúzóval és huzalcsupaszítóval), ollót és egy kulcstartókarikát.

 

  • A Hunter Pro Alox a modern ember letisztult és praktikus zsebkése, nagy pengével, zsinórfurattal, paracord fonattal és zsebcsipesszel.

 

Az Alox Limited Edition 2021 csak 2021-ben kapható, de élettartamú használatra készült, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A Victorinox több, mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a magas színvonalú kések gyártásában Svájcban.

 

Az Alox Limited Edition 2021 sorozat 100%-ban Svájcban készült és megvásárolható a készlet erejéig. A Victorinox garantálja, hogy minden kés és szerszám első osztályú rozsdamentes acélból készül. Mindegyik termékére élettartamú garanciát vállal az esetleges anyag és gyártási hibák ellen.

 

Ajánlott tok/tokok a termékhez:

 

https://extrametal.hu/termekek/zsebkes/victorinox/zsebkes-tok/victorinox-mubor-ovtok-piros-szinben-vekony-fazon-91-mm

 

https://extrametal.hu/termekek/zsebkes/zsebkes-tokok-es-ovtaskak/victorinox-mubortok-keskeny-fekete

 

https://extrametal.hu/termekek/zsebkes/victorinox/zsebkes-tok/victorinox-bor-ovtok-piros

 

https://extrametal.hu/termekek/zsebkes/victorinox/zsebkes-tok/victorinox-swiss-army-bor-ovtok-fekete

 

Innováció, Design, Funkcionalitás, Tradíció: ezek összessége jelenti a Victorinox termékportfolióiban a Made in Switzerland életérzést. A világhírű svájcibicska mára már fogalommá vált és ugyanez a megszokott svájci minőség és precizitás jellemzi a Victorinox termékek valamennyi szériáját: Zsebkések, Háztartási kések-eszközök, Táskák, Karórák, Parfümök.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!