Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

 Classic Ikon Creme
9716-0 | Classic Ikon Creme | Steakkés Készlet | 4 Részes
142 500 Ft
Nettó ár: 112 205 Ft

9716-0 | Classic Ikon Creme | Steakkés Készlet | 4 Részes

Gyártó
Wüsthof
Cikkszám
021120460401
142 500 Ft
Nettó ár: 112 205 Ft

Átvételi lehetőségek:

  • Extrametál üzletben történő átvétel
  • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
  • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
  • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
  • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Wüsthof Classic Ikon Créme Steakkés szett 4 db-os.

 

 

 

Tulajdonságok:

 

    • 4 db 4096-0 Classic Ikon Creme Steakkés 12 cm

 

    • Pengeanyag: lézerélezett, egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt HRC 58 keménységű penge

 

    • Pengehossz: 12 cm

 

    • Pengeszélesség: 2 cm

 

    • Markolat: szegecselt, szintetikus panelek

 

    • Teljes hossz: 22,9 cm

 

    • Súly: 78 g

 

 

 

Szakértőnk ajánlása:

 

"A Wüsthof kovácsolt Classic Ikon szériájának tagja a sima élű, 12 cm-es pengehosszúságú steakkés. A gyártó több, mint 200 éve a tőle megszokott, véleményünk szerint a legjobb minőséget biztosítja, így aki ezt a kést választja, nem csalódhat. Tökéletes méretű kés, akár professzionális, akár háztartási használatra is ajánlott. Mindenféle hús vágásánál megbízhatóan teljesít, és ahogy már a többi Classic késnél is megszokhattuk, pengéjük borotvaéles – hiszen csak így lehet tökéletes munkát végezni. A kés markolatának ergonómikus kialakítása biztonságos használatot eredményez, így még élvezetesebbé válik az étkezés. Az elegáns fehér ’Creme’ szín egyedi megjelenést kölcsönöz a késnek. A késeket nem ajánljuk mosogatógépben mosni, mert a magas hőfokú víz árt az élnek, így hamarabb elveszítik élüket és gyakrabban kell őket élezni."

 

 

 

További gyártói információk:

 

Wüsthof Classic Ikon Creme sorozatA modern konyha világos alternatívája. Elegáns design. Kiemelkedő funkcionalitás. Krémszínű markolatával a Classic Ikon sorozatú kések nemcsak a késpiacon különlegességek, hanem valódi szemet gyönyörködtető látvány bármely konyhában. A speciális szintetikus anyagból készült markolatpanelek, a fekete Classic Ikon-hoz hasonlóan szálcsiszolt, tartósan szegecselt, résmentesen összeszerelt és így megfelelnek a legmagasabb higiéniai követelményeknek. Az innovatív bakni geometriájának, valamint a markolat ergonómikus, sima kialakításának köszönhetően a kés tökéletesen kiegyensúlyozottan ül a kézben és könnyen használható. A lézerélezett, 58 HRC keménységű, egyetlen darabból kovácsolt rozsdamentes X50CrMoV15 acélpenge végigér a markolatban, a 30°-os élszöggel rendkívül éles és nagyon hosszú ideig az is marad. A tökéletes él kialakítása során a lézervezérelt PEtec-eljárást is alkalmazzák, majd a végső munkálatokat a Wüsthof tapasztalt szakemberei kézzel végzik a penge maximális élessége érdekében. A különféle pengeformák garantálják a pontos vágást. A különleges kivitelezés megkönnyíti a vágást, a szeletelést, aprítást és az adagolást.A Wüsthof Classic Ikon Creme sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.

 

    • Kettős tartógeometria - Egyensúly és ergonómia - a kettős baknival ellátott speciális geometria biztosítja a kiegyensúlyozott kezelhetőséget. A kés tehát jól illeszkedik a kézbe, és garantálja az egyenletes vágást.

 

    • Félbakni - A kés vékonyabb tartókonstrukciójának köszönhetően kisebb súlyú. Ez lehetővé teszi az energiatakarékos munkát. Ezenkívül a kialakítás lehetővé teszi a teljes penge használatát és újraélesítését.

 

    • Markolatvég logóval - A szegecselt ergonómikus markolat biztosítja a tökéletes fogást, és a markolatvéget elegáns lézergravírozott Wüsthof logó díszíti.

 

    • Hámozókés - A praktikus kés rövid, ívelt vágóéllel különösen jól használható a kerek gyümölcsök és zöldségek hámozására és tisztítására. Az értékes vitaminok érintetlenül maradnak a precíziós pengének köszönhetően, amely csökkenti az élelmiszer-pazarlást.

 

    • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.

 

    • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. Hosszabb ideig marad éles, kevesebb erőfeszítés vágáskor. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!