Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

 Classic
4151 | Classic | Kenyérkés | 26 cm
48 900 Ft
Nettó ár: 38 504 Ft

4151 | Classic | Kenyérkés | 26 cm

 Classic
 Kenyérkés
Gyártó
Wüsthof
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
021030101026
48 900 Ft
Nettó ár: 38 504 Ft

Átvételi lehetőségek:

 • Extrametál üzletben történő átvétel
 • MPL házhozszállítás - 1 590 Ft
 • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
 • MPL csomagautomata - 1 290 Ft
 • GLS házhoszszállítás - 1 990 Ft

45 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Részletek

Wüsthof Classic Kenyérszeletelő kés 26 cm-es recés pengével.

 

Tulajdonságok:

 • Pengeanyag: egyetlen darab rozsdamentes X50CrMoV15 acélból kovácsolt, lézerélezett, 58 HRC keménységű penge
 • Pengehossz: 26 cm
 • Penge szélesség: 3,1 cm
 • Markolat: szintetikus, szegecselt
 • Teljes hossz: 38,7 cm
 • Súly: 197 g

 

Szakértőnk ajánlása:

"Ez a nagyméretű kenyérkés a solingeni Wüsthof késgyár egyik büszkesége, tökéletes, professzionális munkaeszköz mindazok számára, akik csak a legjobbal érik be. Az erős kovácsolt acélpenge kellő keménységűre edzett hajszálvékony élszalagja olyan vágási tulajdonságokat eredményez, amilyeneket csak nagyon ritkán tapasztalhatunk. Mindenekelőtt igen könnyedén, szinte erőkifejtés nélkül képes, minden olyan vágási művelet gyors elvégzésére, amely a pékáruk bármely fajtájának darabolására, szeletelésére irányul. Az is igen fontos, tulajdonsága ennek a késnek, hogy igen szép, vékony szeleteket tudunk vele vágni úgy, hogy szinte morzsalékot sem hagyunk. A Wüsthof Classic széria stílusjegyeit viselő megjelenési forma, a tradicionális háromszegecses rögzítés, a markolat és penge harmonikus összesimulása egy régi világ ma is egyedülállóan érvényes üzenetét sugallja, a minőség mindenhatóságát és a valódi alkotás tartalmának örökérvényűségét. De most térjünk vissza a szférákból a mindennapok világába, beszéljünk pár szót a kovácsolt kések, így jelen kenyérvágó késünk használatáról, ugyanis ennek a sok földi jónak bizony ára van. Itt most nem is a kés árára gondolok, pedig az sem kevés. Az igazi ár az a ráfordítás, amelyet rendre meg kell hoznunk, ha azt akarjuk, hogy késünk mindig tökéletesen vágjon. Minden használat után, gondosan tisztítsuk meg, mielőtt eltennénk. Semmi esetre se tegyük mosogatógépbe és ne használjunk nagyon forró vizet sem az elmosásnál. És végezetül a legfontosabb: rendszeresen fenjük le a késünket, ha egy kicsit is úgy érezzük, hogy már nem úgy vág, ahogy megszoktuk. Így késünk nagyon hosszú ideig tökéletes munkaeszközünk marad. Meghálálja a gondoskodást."

 

További gyártói információk:

Professzionális kenyérvágó, szeletelő kés, recés éllel, speciálisan erős pengével, mely segít a puha és a keményebb kenyértípusokat is könnyedén felszeletelni, anélkül, hogy a kenyérszeletek összenyomódnának. Ajánljuk gasztronómia különböző területein dolgozóknak, szakácsoknak, cukrászoknak, illetve otthoni használatra is kiváló eszköz. 

Wüsthof Classic sorozat

Robusztus, éles és funkcionális - a klasszikus konyhai eszközsorozat, amely több mint 70 különböző pengeformát tartalmaz (6-36 cm-es pengehosszúságig), a könnyű használat miatt kiemelkedik, és ez a megfelelő eszköz minden otthoni főzésre és profi számára.Egyetlen darab rozsdamentes (X50CrMoV15) acélból  kovácsolt 58 HRC keménységű penge, 29°-os élszöggel. Ez a speciális, magas széntartalmú, korrózióval szemben ellenálló ötvözet biztosítja, hogy minden Wüsthof kés kritikus tulajdonságai a kezdetektől kezdve megmaradjanak: borotvaéles, hosszú élettartamú vágóél, nagy rozsdaállóság, könnyen helyreállítható él. 55 kifinomult gyártási lépésben készülnek: a kovácsolástól az edzésen és az élezésen át a polírozásig, és több, mint 20 kompromisszumok nélküli minőségellenőrzési ponton megy át minden tökéletesen gyártott Classic kés. Különösen éles a Precision Edge technológia (PEtec) lézerrel vezérelt élezési eljárásnak köszönhetően. A Wüsthof tapasztalt szakemberei által kézzel végzett végső munkálatok rendkívüli élességet, gyors és egyszerű vágást biztosítanak.Kényelmes és tartós szintetikus anyagból készült markolatpanelekkel rendelkeznek, a polioximetilén (POM) - amely tömörebb molekulaszerkezettel rendelkezik, hogy ellenálljon a fakulásnak és az elszíneződésnek. A teljes bakni védi a kezet, biztosítva a biztonságot és a súly kiegyensúlyozott eloszlását. A robusztus markolatpanelek háromszorosan szegecseltek a tartósság érdekében.A Wüsthof technológia kiemelkedő élességet kínál: rendkívül magas kezdeti vágási teljesítmény, kivételesen hosszú éltartás, a penge hosszú élettartama, optimális vágóél a penge teljes hossza mentén, egyedülálló, állandóan magas és reprodukálható minőség.A Wüsthof Classic sorozata rendelkezik az NSF (National Sanitation Foundation) közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal.

 • Kézvédő - Az ergonómikus késmarkolat jól illeszkedik a kézbe, és az íves markolatvég megakadályozza a csúszást. A robusztus markolatpaneleket rozsdamentes acél szegecsekkel rögzítik.
 • Full tang - A penge végigér a markolatban, megbízható stabilitást biztosít a kés számára. Ezen felül ellensúlyként biztosítja a penge kiegyensúlyozottságát.
 • Precíziós duplafogazott él - Az egyedi duplafogazott éllel rendelkező kenyérkés ugyanolyan könnyen vágja a kemény héjat, mint a puha kenyeret, vagy a nagy gyümölcsöket, például a sütőtök. A különbség a hagyományos fogazott élhez képest azonnal érezhető.
 • Teljes bakni - A teljes ujjvédő megbízhatóan védi az ujjakat a mindennapi főzés során, és az egyensúly megkönnyíti az gyors és pontos munkát.
 • Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
 • Henteskés - A jellegzetes új kés tökéletesen alkalmas a hús adagolására, és erőfeszítés nélkül könnyedén vágja a nagy gyümölcsöket és zöldségeket. A különleges kialakítású modell rendkívül művészi alkotás kovácsolt acélból.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!