Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Fibrox | Szúrókés | 16 cm

Gyártó
Victorinox
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
015.5603.16
10 500 Ft
Nettó ár: 8 268 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Victorinox Fibrox szúró-bontókés 16 cm-es pengével és fekete műanyag markolattal.

 

Tulajdonságok:

 

    • Pengeanyag: magas széntartalmú rozsdamentes acél

 

    • Pengehossz: 16 cm

 

    • Markolat: fibrox (A termoplasztikus elasztomer kombinálja a termoplasztok egyszerű feldolgozását az elasztomer előnyös tulajdonságaival. Ezek rendkívül rugalmasak a széles hőmérséklet-tartományban, nagyon erősek, jól ellenállnak az ütődésnek és jó a nyírószilárdságuk, még alacsony hőmérsékleten is. A TPE anyagok akár 80-110°C hőmérsékleten is használhatók.

 

    • Mosogatógépben mosható

 

 

 

További gyártói információk:

 

Victorinox Fibrox kések

 

Ergonomikus. Csúszásmentes termoplasztikus elasztomer (TPE) műanyag markolat. Biztonságos. Kivételesen hosszú élettartam, könnyen fenhető magas széntartalmú rozsdamentes acél. A Fibrox kések mindent tudnak, ami fontos a professzionális használathoz. Szakemberek tervezték szakembereknek. Tökéletes társ a konyhában. Mosogatógépben mosható.

 

 

 

Innováció, Design, Funkcionalitás, Tradíció: ezek összessége jelenti a Victorinox termékportfolióiban a Made in Switzerland életérzést. A világhírű svájcibicska mára már fogalommá vált és ugyanez a megszokott svájci minőség és precizitás jellemzi a Victorinox termékek valamennyi szériáját: Zsebkések, Háztartási kések-eszközök, Táskák, Karórák, Parfümök.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!