Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Hírek

Mühle gyári portréfilm
2018.11.01

A Mühle - immáron a harmadik generációjában - 1945 óta gyártja a klasszikus borotválkozás professzionális eszközeit, kiegészítőit és kozmetikumait. A gyártó tevékenységében kiemelt szerepet játszik a természethez fűződő kapcsolat és a legmagasabb minőségre való törekvés. Szakértelem és úttörő szellem sugárzik sorozatgyártású tételeikről csak úgy, mint egyedi gyártású kézműves termékeikről. Példamutató gyártási precizitás és tökéletes formatervezés révén, a Mühle a világ vezető borotválkozási kiegészítő gyártójává válhatott. Tagja a Németországi Design Tanácsának és a Németországi Környezeti Szövetségnek is.

A Mühle portfóliója különböző szériákból áll:

1. Mühle Edition: Beauty that stands above time - Az "időtálló szépség" szériát a gyár elsősorban műértőknek, gyűjtőknek és professzionális borbélyoknak ajánlja. Az Edition termékeket kifejező sziluett és egyedi anyagfelhasználás jellemzi mint, eredeti kínai lakk, mocsári tölgy éa karbon; a pamacsok esetében pedig a borzszőr és a sörte.

2. Classic: Tradition and consummate design - Tradíció és tökéletes formatervezés egyvelege. Ebben a szériában a Sophist és a Purist sorozatok szerepelnek.

3. Modern: The future is taking shape - A jövő formába öntve. Ebben a szériában a Stylo és a Kosmo sorozatok szerepelnek.

4. Intro: Quality is the beginning of everything - A minőség mindennek a kezdete. Ebben a szériában a Liscio, Rythmo és a Vivo sorozatok szerepelnek.

5. Traditional: For connoisseurs with high standards - A nagy elvárású gyűjtőknek. Ez a sorozat klasszikus formatervezésű borotvakészülékeket, pamacsokat, állványokat és készleteket tartalmaz.

 

Vissza