Élben az Élen 1983 óta Magyar zászló

45 000 HUF vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Sophist afrikai feketefa Gillette Fusion borotválkozó készlet | Silvertip Fibre pamacs

 Silvertip Fibre pamacs
Sophist afrikai feketefa Gillette Fusion borotválkozó készlet
Sophist afrikai feketefa Gillette Fusion borotválkozó készlet
Sophist afrikai feketefa Gillette Fusion borotválkozó készlet
Gyártó
Mühle
Várható szállítási idő
25
Cikkszám
23S93H85SF
99 990 Ft
Nettó ár: 78 732 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Nem csak hangszerek testét lehet afrikai feketefából megmunkálni, hanem ennek a Sophist borotválkozó készletnek markolatait is. A szettben lévő 5 pengés borotvakészüléket a Mühle a Gillette-el együttműködve alkotta meg, hiszen a Gillette Fusion pengék mindenhol a világon könnyen hozzáférhetők.

Tartalma:

  • Borotválkozópamacs Silvertip természetes borzszőrből, L-es méretben = a borotválkozópamacs fejének felülete nagy méretű, 23 mm-es lecsavarható gyűrűvel
  • 5 pengés, Gillette Fusion lecsavarható borotvafej, grenadilfa markolattal
  • Borotva állvány krómozott acélból
  • Szappantartó tálka krómozott acélból

Méretek: 120 mm x 180 mm

Súly: 530 g

Alapanyagok

A grenadilfát vagy afrikai fekete fát 500 éve használják Európaszerte, elsősorban hangszerkészítésnél. Ez az egyik legerősebb fa a világon és kifejezetten stílusos sötét barna-fekete színű. Magas sűrűsége és keménysége teszi a vizes borotválkozás természzetes anyagává: a felhasznált fa olajozott és tükrörsimára polírozott, magas vízellenállást eredményezve. A fa markolatotot rozsdamentes krómszegéllyel látják el, hogy védje a talpfelületet.

A magas minőségű szintetikus sörte - Silvertip Fibre - a Mühle saját fejlesztése, mely első a világon. Olyan szintetikusan előállított sörtét biztosítanak, mely egyenértékű kvalitásokkal bír a silvertip borz értékes természetes szőrével. A Silvertip Fibre a végeken kiemelten puha, de középrészen erősebb tartású a természetes szőrnél. Ezáltal kellemes, gyengéd érzést biztosít a bőrnek, ugyanakkor erőteljes habképzése is megmarad. Mindennapi használatnál a szintetikus sörte kevésbé érzékeny a természetes szőrnél, gyorsabban szárad és ellenállóbb a borotválkozási krémekkel és szappanokkal szemben.

A Silvertip Fibre előállítása környezetkímélő, a felhasznált anyag teljesen vegán.

 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!